94/501-762

Véget ért ez az év is, szóval ma emberek milliói tesznek majd fogalmat, hogy legyen mit betartani a következő 365 napban. Semmi csoki? 🙂

Mostantól minden nap mozogni fogok? Szuper! Először legalább heti kétszer próbáld meg. Idén kedvesebb leszek mindenkihez? Nagyon jó terv!

Tegyél egy olyan fogadalmat, amit tuti betartasz, ami Neked is jó, és jövő szilveszterkor már arra gondolhatsz: na igen, én ezt is megcsináltam!

Mi imádjuk a tanulást, az új dolgokat, ezért is választottuk ezt a szép hivatást. Szóval, ha ránk hallgatsz, köss egy olyan fogadalmat, ami újat ad, amitől te is több leszel! Ha már tanulsz, tanulj nyelvet! Nyiss ablakot magadnak a világra!

De az annyira macerás, és időigényes és még a suliba se volt sikerem- most gondolod, igaz?. Hát pont ezért próbáld ki a mi módszerünket, ami új, hatékony, és több ezer embernek sikerült már vele.

Nincs házi, te döntöd el, mikor jössz, és a saját ütemedben haladhatasz. Valld be, már érdekel is a dolog. Hisz kit nem?!

De miért is a nyelvet válaszd?

Hisz ha valami újra vágynál, mostantól ihatnád ezentúl cukor nélkül is a kávét. Hogy segítsünk a fogadalmadban, összegyűjtöttük Neked a kedvenc indokainkat, hogy miért is jó a nyelvtudás. Legyen a  Te 2019-es fogadalmad is a nyelvtanulás!

  1. Utazás

Fogadjunk, hogy jó pár utazási oldalt követsz, akiktől még egyszer sem vásároltál utat. Sokan vannak így. Megijednek már attól is, ha angolul kérnék el az papírjaikat a reptéren. De egy magabiztos nyelvtudással bátran neki vághatsz  a világnak!

  1. Szerelem

És egy románc egy külföldivel? Mindenki álma! De ahhoz valahogy le is kéne ám szólítani, azt a jóképű srácot vagy csinos lányt a tengerparton! 🙂

  1. Új kultúrák

Ennél már egy eredeti pizzát a sok magyaros után, mi? Tudod hol csinálják a legjobbat? Olaszországban!

Kóstold meg az olasz, spanyol, francia ízeket, vagy csak beszélgess egy angollal a Királynőről! Tele van a világ más kultúrákkal, új emberekkel és csak arra várnak, hogy Te felfedezd őket!

  1. Növeli az önbizalmad

A nyelvtanulás sikerélmény. A sok apró, mindennapi siker pedig teljesen megváltozat: büszke leszel magadra!

  1. Tanulj/dolgozz külfölfön

Sokan nálunk készülnek fel az életük következő fejezetére. Imádjuk, hogy segíthetünk nekik ezt elérni! Egy örök élmény-vagy egy új élet. Vágj bele, mi segítünk!

    +1 A nyelvet nemcsak tanulni kell, de beszélni is!

Éveken át tanultál németül vagy angolul a suliban, órákon át görnyedtél de mégse mersz elutazni, vagy csak kiugrani Ausztriába vásárolni? Válaszd a kommunikációs januári csomagokat a Smile Nyelviskolában, ami a beszédre koncentrál!

Ezúton is kívánunk minden volt, jelenlegi és leendő tanulónknak, minden idegennyelvbarátnak boldog, eredményes, nyelvtanulásban gazdag új esztendőt!