Angol nyelvvizsga felkészítő a Smile-ban, akár online is.

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-04-26

Angol nyelvvizsga felkészítő a Smile-ban

Úgy érzed, hogy végre eljött az idő, hogy kipipáld a nyelvizsgádat? Akkor jelentkezz angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra a Smile-ba, ahol dinamikus tempóban felkészülhetsz a nyelvvizsgára. Nagyszerűen felkészítünk az angol nyelvvizsgára, sőt még NYELVVIZSGA GARANCIÁT is biztosítunk a számodra.  A sulinkba kötetlenül járhatsz órákra akár személyesen vagy online. A lényeg, hogy CSAK azt fogod megtanulni nálunk, amire VALÓBAN SZÜKSÉGED VAN. Előbb említettük a nyelvvizsga garanciát. Az, hogy mi az a nyelvvizsga garancia, azt hamarosan eláruljuk neked, de előtte szeretnénk, hogy ha bepillantást nyernél egy kicsit abba, hogy milyen egy Smile-os angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam.

Járhatsz személyesen és online is nyelvvizsga felkészítőre

Az első, hogy a Smile-ba kétféleképpen vehetsz részt az oktatáson. Hogy ha online szeretnél tanulni egy olyan rendszerben, ahol VALÓDI TANÁRRAL haladhatsz, akkor jelentkehzetsz ONLINE nyelvvizsga felkészítőre, ha pedig a nyelviskolánkban személyesen szeretnél tanulni, akkor lehetőséged van Szombathelyen, Sopronban és Győrben résztvenni az oktatásokon. Fontos tudnod, hogy a személyes (tantermi) oktatás minden előnyét átültettük az online térbe is, azaz ugyanúgy egy tanár fogja segíteni a fejlődésedet személyes- és online oktatáson egyaránt. Ráaádásul egy MENTORT is biztosítunk a számodra, akire mindig támaszkodhatsz. Válaszd ki, hogy melyik a szimpatikusabb neked és jelentkezz rá. Jelentkezni itt tudsz: Nyelvvizsga felkészítő

 Angol nyelvvizsga felkészítő - Hol tartasz jelenleg?

Mielőtt elkezdenéd az angol nyelvvizsga felkészítőt, előtte meg kell néznünk, hogy jelenleg milyen nyelvtudással rendelkezel, illetve milyen célt tűztél ki magad elé. Ha ez megfogalmazódott benned, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, majd egy angol online teszt keretében felmérjük a jelenlegi nyelvtudásodat, majd ennek tudatában állítjuk össze a tananyagodat. Ha úgy érzed, hogy sok mindent elfelejtettél angolból, illetve ha vannak olyan területek, amiben fejlődni szeretnél, azokat természetesen átvesszük.

Milyen lesz pontosan az angol felkészítő tanfolyam?

Az angol nyelvvizsga felkészítés folyamán, megtanuljuk mindazt, amire szükséged lesz a nyelvvizsgához legyen az alapfokú-, közép-, felsőfokú-, szakmai nyelvvizsga. Ez pontosan úgy néz ki, hogy először is átvesszük a szükséges alapokat, majd utána nagyjából 2 hónapon keresztül intenzíven felkészítünk a nyelvvizsgára. A nyelvvizsga felkészítőn olyan szóbeli és írásbeli feladatokat gyakorlunk folyamatosan, amelyek a vizsgán előfordulhatnak. A lényeg, hogy egy magabiztos tudással menj el nyelvvizsgázni, ahol nem érhet nagy meglepetés. Ha online angol felkészítőre jelentkeztél, akkor is lesz egy tanárod, akivel gyakoroljátok a típus feladatokat, a szövegértést, szituációs feladatokat, stb. A lényeg, hogy az, hogy a személyes angol felkészítő egyenértékű az online angol felkészítővel és a végén magabiztosan mehessél el nyelvvizsgázni. 

Van itt még egy tök jó dolog, amely az iskolánk biztosít a számodra. Ez pedig a nyelvvizsga garancia.

Mi az a nyelvvizsga garancia?

Jól tudjuk, hogy nyelvvizsgát letenni angolul nem mindig olyan pofonegyszerű menet. Főleg úgy, hogy sokszor gyomoridegünk van és félünk a kudarctól. Ráadásul ha leblokkolunk a nyelvvizsgán, az meg már csak hab lesz a tortán. Azzal viszont megnyugtatnánk, hogy tanulóink nagy része SIKERES NYELVVIZSGÁT TESZ!  Ha odateszed magadat és szorgalmas vagy, akkor nagy kudarc nem érhet. A nyelvvizsga felkészítőink nagyszerűen felkészítenek a nyelvvizsgára és abban is segítünk, hogy magabiztosan vedd az akadályokat.

A nyelvvizsga garancia lényege az, hogy ellensúlyozza a kudarc élményét. Ha esetleg mégse sikerül elsőre a nyelvvizsgát, akkor a második vizsgára már INGYEN felkészítünk. De fontos tudnod, hogy a Smile nyelviskola már több, mint húsz éve működik és az évek során a legtöbb tanuló sikeres nyelvvizsgát tesz.

Nálunk te írod az órarendet!

Amit imádni fogsz az az, hogy nálunk kötetlenül járhatsz az órákra. Lesz egy online órarended amelyet te szerkeszthetsz a kedved szerint, mi pedig hozzád fogunk alkalmazkodni. Az, hogy mennyire szeretnél intenzíven haladni, azt te határozod meg. Haladhatsz lazábban is és gyorsan is. Az órarendeddel nagyszerűen fogsz tudni tervezni a jövőben. Ráadásul hétvégén is tudsz jönni például online angol felkészítőre, szóval simán megteheted, hogy pénteken elmész egy jót bulizni, szombaton pihi, majd vasárnap nyelvórán veszel részt.

Ha eldöntötted, hogy márpedig leteszed az angol nyelvvizsgát, akkor írj nekünk egy email és hozzásegítünk téged a sikeres nyelvvizsga letételéhez. További infó a tanfolyamainkról itt: online angol tanfolyam