ANGOL

Szia! Erzsi vagyok, vezető angol nyelvtanár.

Én fogom össze a SMILE angol tagozatát.
Azért szeretek itt tanítani, mert az, aki hozzánk jön, biztosan megkapja a 100% figyelmet, a 100% törődést! Mindenkit eljuttatunk a céljáig!
Nemcsak a szó, de maga a tett is a SMILE!

SEGÍTÜNK MEGVALÓSÍTANI CÉLJAID
AZ ANGOL NYELVTANULÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Írd Te az órarendet

Hozzánk bármikor jöhetsz, hiszen nálunk TE írod az órarended! Az intenzitás egyedül rajtad múlik. Nincs házi feladat! Csak a stresszmentes nyelvtanulás!

Mindig csak a következő lépésre figyelj!

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó, gyors, vagy lassú, nálunk nem számít. Csatlakozz a saját szinteden, és haladj a tananyagban a számodra kényelmes tempóban! Nálunk nem kell alkalmazkodnod senkihez!

Beszélgess a SMILE mentoroddal!

Szükséged lenne egy nyelvvizsgára?Vagy beutaznád a világot? Esetleg külföldi ügyfelekkel kell tárgyalnod? Legyen szakmai ambíció, vagy hobbi, mentortanárod végigkísér a célod felé vezető úton!

Let's speak!

Fontos számodra a kiejtés, a naprakész, aktív nyelvtudás? Ebben anyanyelvi tanáraink segítenek neked! Angolosaink között már van, aki tíz éve erősíti szakértői csapatunkat.

Élvezd a garanciát!

A SMILE-módszer hatékonyságát mutatja, hogy tanulóink 92%-a sikeres nyelvvizsgát tesz már az első alkalommal! Mi garanciát vállalunk a nyelvvizsgádra!