NÉMET

Szia! Amanda vagyok, vezető német nyelvtanár.

Én fogom össze a SMILE német tagozatát.
Azért szeretek itt tanítani, mert itt nemcsak a megszokott módon tudunk a tanulókkal foglalkozni. Teljesen szabad kezet kapunk a gyakorlati órákon.
A rendszer pedig úgy van felépítve, hogy a tanulók nagyon rövid időn belül el tudják sajátítani az idegen nyelvet.

SEGÍTÜNK MEGVALÓSÍTANI CÉLJAID
A NÉMET NYELVTANULÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Írd Te az órarendet

Hozzánk bármikor jöhetsz, hiszen nálunk TE írod az órarended! Az intenzitás egyedül rajtad múlik. Nincs házi feladat! Csak a stresszmentes nyelvtanulás!

Mindig csak a következő lépésre figyelj!

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó, gyors, vagy lassú, nálunk nem számít. Csatlakozz a saját szinteden, és haladj a tananyagban a számodra kényelmes tempóban! Nálunk nem kell alkalmazkodnod senkihez!

Beszélgess a SMILE mentoroddal!

Szükséged lenne egy nyelvvizsgára?Vagy beutaznád a világot? Esetleg külföldi ügyfelekkel kell tárgyalnod? Legyen szakmai ambíció, vagy hobbi, mentortanárod végigkísér a célod felé vezető úton!

Sprechen wir!

Fontos számodra a kiejtés, a naprakész, aktív nyelvtudás? Ebben anyanyelvi tanáraink segítenek neked! Németeseink között már van, aki tíz éve erősíti szakértői csapatunkat.

Élvezd a garanciát!

A SMILE-módszer hatékonyságát mutatja, hogy tanulóink 92%-a sikeres nyelvvizsgát tesz már az első alkalommal! Mi garanciát vállalunk a nyelvvizsgádra!