Csomagok

"Ahány nyelvet beszélsz annyi embert érsz" Tartja a mondás így az is igaz, hogy egyéni célodhoz és szintedhez saját ajánlatot érdemelsz!

Személyre szóló csomagért jelentkezz itt!

Oktatásszervezőnk telefonon fog keresni a részletekkel kapcsolatban :)

A Smile-ban már több ezer tanuló érte el a célját!

Használható spanyol nyelvtudás


"Régóta szeretem a spanyol nyelvet, így egyértelműen a Smile nyelviskolát választottam, hogy el tudjam jobban sajátítani. Úgy érzem, itt sokat fejlődök és a spanyol nyelvtanfolyam remek hangulatban telik, illete abszolút rugalmasan lehet rajtuk résztvenni. Emellett hálás vagyok a sok motivàciòért a tanuláshoz."

Sikeres angol nyelvvizsga


"Számomra nagyon fontos szempont volt a rugalmas és kötetlen időbeosztás, hogy munka mellett is legyen elegendő időm elsajátítani az angol nyelv szépségeit,ezért választottam a Smile nyelviskolát, ahol minden lehetőséget biztosítottak, hogy felkészüljek a középfokú nyelvvizsgára. 1, 5 hónap tanulás után egyre magabiztosabbnak érzem magam illetve a szóbeli órákat imádom a legjobban mert nevetés nélkül egy óra sem telik el! Az angol nyelvvizsga felkészítő nagyon hasznos volt a számomra."

Sikeres angol nyelvvizsga


"Februárban kezdtem a Smile-ban járni angol nyelvtanfolyamra. Nekem nagyon bevált ez a rendszer, hogy saját magam osztom be az órarendem, és a hét minden napján van lehetőségem tanulni. A Smile online rendszere nagyon jól van felépítve, alapos magyarázat, nagyon jó feladatok. Kiemelném a tanárok odafigyelését a diákokra. Bátran lehet kérdezni bármit. Gyakorlati és tantermi órák is egyaránt hasznosak, hiszen az egyiken gyakorlod a tanult nyelvet, ami segít abban, hogy bátrabban beszélj. Tantermi órán pedig a nyelvtani szerkezeteket megismerheted, bővítheted a szókincsed. Most már mondhatom, hogy nem állok messze a nyelvvizsgától."

Sikeres német nyelvvizsga


"Áron vagyok és teljesen kezdőként álltam neki német nyelvet tanulni. Az akkori célom egy alapfokú nyelvvizsga volt, melyet a terveknek megfelelően sikerült is teljesítenem. Először kezdő német nyelvtanfolyam órákra jártam, de most már a középfokú német nyelvvizsgára készülök, amihez a Smile Nyelviskola tanulási módszerei és oktatói minden segítséget megadnak. Próbáljátok ki Ti is!"

Használható angol nyelvtudás


"A Smile-os online angol tanfolyam nagyon szuper. Én is a tanulók csapatát erősítem melyben nagyon kreatív és tanulni vágyó embereket ismerhettem meg! A gyakorlati órákat szeretem a legjobban melynek köszönhetően egymást segítve is tudunk haladni a célunk érdekében. Mindemellett hatalmas sikerként élem meg, hogy pár lecke múlva már a középszintű anyag elsajátításán fogok dolgozni."

Használható német nyelvtudás


"Vasárnap vadásztatás után vendég vadászok jöttek be hozzánk St. Pöltenből, hogy megnézzék a trófeáikat. Én épp a kislányommal mesét néztem a nappaliban, amikor hallottam, hogy szükségük van tolmácsolásra. Nagy meglepődésemre mindent sikerült megértenem és sokkal gördülékenyebben ment a beszélgetés is, mint eddig valaha. A férjem is büszkén nézte és hallgatta, hogy mennyit sikerült fejlődnöm ez alatt a kevés idő alatt a Smile nyelviskolának és a fantasztikus nyelvtanárainak köszönhetően! Végre büszkének érezhettem magam és ezt nagyon köszönöm Nektek!! Brigi"

Használható angol nyelvtudás


"Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy az angol vagy a német nyelv áll e hozzám közelebb. Középiskolai éveim alatt mindkettőt tanultam, így ez sem segített a választásban. Családi tradíciót követve, hivatásos katona szeretnék lenni. Ebben a szakmában elengedhetetlen az angol nyelv használata, így az angolra esett a választás. Nyár elején úgy döntöttem szeretném elkezdeni rendszeresebben is tanulni a nyelvet, melyhez minden segítséget megkapok a Smile Nyelviskolában! Nagyon hasznos volt a nyári angol tanfolyam."

Használható angol nyelvtudás


"Nekem nagyon tetszett, hogy én dönthettem el, hogy mikor és kihez szeretnék órákat felvenni, és saját tempómban tudtam haladni. Mindenki nagyon pozitív és motivált volt az órákon. A tankönyveket is nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam. Mindemellett úgy érzem, hogy egy jól felépített rendszerben készülhettem. A gyakorlati órákon fejleszthettem a szókincsemet, illetve a kifejező készségemet is. Sikerült az elmúlt hónapban az osztályozó vizsgámat ötösre letenni."

Használható német nyelvtudás


"Sziasztok, Orsolya vagyok! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el a Smile nyelviskolánál a tanfolyamot. Nagyon szeretem és úgy érzem, hogy már 2 hónap alatt is fejlődtem. Kint élek Németországban és most már kint is szeretnék maradni és azért döntöttem úgy, hogy akkor belevágok jobban a német nyelv elsajátításába így elkezdtem egy online német tanfolyamot."

Sikeres német nyelvvizsga


"Egy évvel ezelőtt kezdtem a Smile nyelviskolában tanulni. Azért választottam a Smile-t, mert egy ideig külföldön éltem, és az időeltolódás miatt fontos volt, hogy rugalmasan, magamnak állíthassam össze az órarendemet és ez itt egyszerűen megoldható volt. A tanáraim kedvessége és türelme segítségével nemrég elérhettem célomat és a kezemben foghatom a német szakmai középfokú nyelvvizsgámat. Köszönöm szépen a Smile-nak az összes támogatást!"

Használható német nyelvtudás


"Januárban jelentkeztem a Smile Nyelviskolába, az alapoktól kezdtem a német nyelv tanulását. A tanfolyamon online veszek részt, én oszthatom be az időmet, rugalmasan tudom az órákat felvenni. A tanárok segítőkészek, bátran kérdezhetek Tőlük, legyen az a nyelvvel kapcsolatos vagy technikai kérdés. Legnagyobb sikerem, hogy merek beszélni német anyanyelvű emberekkel. A Smile Nyelviskolában a gyakorlati órák során, ahol egymással beszélgetünk a tanult nyelven, sok bátorságot ad számomra, hogy az elsajátított tudást merjem használni. A Mentorom segítségével könnyedén készülök fel a szóbeli feladatokra. Szívből ajánlom Mindenkinek és köszönöm, hogy a Smile csapatot megismerhettem!😊"

Használható spanyol nyelvtudás


"Spanyol online tanfolyamra jelentkeztem a Smile nyelviskolánál. Kifejezetten örömteli, hogy a távolság nem akadàly a oktatásban, az órákon a saját tempómban tudok haladni, a feladatokon keresztül pedig könnyedén tanulom a nyelvet. Szívből ajánlom mindenkinek."

Tanulj nyelvet a Smile-ban!

Nagyon tetszik, visszahívást kérek!

A további információkért a személyre szabott tanfolyamodhoz vedd fel velünk a kapcsolatot.

Vagy hívj ezen a számon: +36 30 953 7232

Munkatársunk 24 órán belül telefonon fog hívni (munkanapon).

Igen, feliratkozom a Smile Nyelviskola hírlevelére!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót. (kötelező)