Nyári angol tanfolyam a Smile-ban

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-05-02

Nyári angol tanfolyam - NYÁRON??? Most komolyan???

Persze, hogy komolyan mondjuk! Figyeld csak:)

Gondolom te is nagyon várod már a nyarat, hogy vééégre elkezdődjön a suliszünet és eszedbe sem jut olyan, hogy nyári angol tanfolyam ra jelentkezz. Inkább azt várod,hogy indulhass a tengerpartra, Balatonra vagy fesztiválokon bulizgass. Ez így van rendjén:).  Az is biztos, hogy a nyáron rengeteg szabadidőd lesz, így számos szórakoztató programon vehetsz részt. A lényeg, hogy kikapcsolódj, pihenj és élményeket szerezz. Na de reggeltől-estig rengeteg idő van, főleg nyáron, amikor nincs suli.

Mi lenne, hogy ha a jót összekapcsolnád a hasznossal:) Sokan nem is gondolják, hogy a  nyarat, ki lehet úgy is használni, hogy a lazulás mellett, fejlesztjük magunkat. Nem kell feláldoznod a szórakozást. A kikapcsolódás mellett járhatsz főzőtanfolyamokra, nyári angol tanfolyam ra, választhatsz egy új hobbit amibe beletanulsz, stb. 

Ha ügyes vagy, akkor az önfejlesztésedet nagyszerűen beépítheted a nyári időszakodba. Biztos, hogy a szíved mélyén vannak olyan céljaid amelyeket szeretnéd elérni. Most, hogy több szabadidőd van és kipihentebb vagy, így időszerű lehet egy jópofa nyári angol tanfolyam ba belevágnod. Tudjuk, hogy évközben angol tanfolyamokra nem mindig pálya, mivel a nap végén fáradt vagy,stb., de most végre itt a nyár és nagyszerűen tudnál fejlődni nyelvtudásban. Egy nyári angol tanfolyam tuti hogy a hasznodra válik a jövőben, hogy ha például kitűzted az angol nyelvvizsga megszerzését. De ha csak hobbiból szeretnél nyelvet tanulni, az is szuper döntés.

Gondolj bele! Fekszel a homokos tengerparton és online tanulsz angolt! Olvashatnál egy jó könyvet is vagy nyomkodhatnád a telefonodat, de ha azt az időt inkább önfejlesztésre szánod, az sokkal jobban megéri neked. Megmutatjuk, hogy a nyári nyelvtanfolyamot milyen nagyszerűen be tudod iktatni a nyári pihenéseidbe. Figyelj jól!:)

 

NYÁRI TANFOLYAMRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

 

Bármikor jöhetsz órára - nyári angol tanfolyam 

Az a legjobb dolog ezekben a nyári nyelvtanfolyamokban, hogy mindig a te szabadidőhöz igazodik. Mi ezt úgy szoktuk mondani, hogy az "Te írod az Órarendet" Ez pontosan azt jelenti, hogy, te határozod meg azt, hogy mikor jössz online angol órára. Lesz egy online órarended, ahova mindig be tudod írni magadat, mi pedig alkalmazkodunk hozzád. Hétvégén is jöhetsz órára, hogy ha úgy szeretnéd. A lényege, hogy nagyszerűen tudsz tervezni vele!

Valódi tanárral tanulhatsz

A Smile-os nyári angol tanfolyamokat ne úgy képzeld el, hogy kapsz néhány letölthető online tananyagot amelyet meg kell majd csinálnod, hanem  VALÓDI TANÁRRAL fogsz tanulni, aki ugyanúgy fogja leadni az órát, mintha személyesen járnál be egy nyelviskolába. A tanár segíti a folyamatos fejlődésedet és erősíti a beszédkészségedet. Sokkal hatékonyabban fogsz nyelvet tanulni így, mint általában egy online órán. Ráadásul bizonyos tanfolyamainkon anyanyelvi tanárt is biztosítunk a számodra. Nem fogsz felesleges dolgokat megtanulni, csak azokat amelyek a céljaidhoz szükségesek.