RÓLUNK

20 évvel ezelőtt volt egy álmom!

Olyan nyelviskolát szerettem volna létrehozni, ahova én magam is szívesen járnék!

Így jött létre a SMILE, ahol
- Egyéni haladási tempó vár,
- Nincs házi feladat,
- Kötetlen az időbeosztás.
Szerettem volna, hogyha megvalósul az a küldetés, amit pedagógusként a zászlómra tűztem: széttörni a régi rossz tanulási beidegződéseket.
Ezért dolgozom nap mint nap, és az elmúlt két évtizedben már angol, német és spanyol nyelven is fogadjuk a hozzánk forduló, nyelvet tanulni vágyó érdeklődőket.

Több alkalommal jártunk Angliában tanulmányúton, ahonnan az angol vidék hangulatát hoztuk el, és ezek az iskola falaira is felkerültek!

A Know-how-t Magyarországon 15 partnernek, ezenkívül külföldön Németországba és Ausztriába is továbbadtuk már.

A tavalyi év nagy vívmánya a forradalmian új online nyelvoktató szoftverünk, a Face2Face, amellyel megvalósítottuk egy régi álmunkat!

Így jött létre a SMILE, ahol

- ÉLŐ tanárral

- Kötetlen időbeosztással

- Házi feladat nélkül

- Egyéni tempóban haladni az online térben is!

Sikerült így egy olyan oktatási formát megvalósítanunk, ahol akár óráról órára is lehet keverni a fizikai jelenlétet és az online tanulást, ahol az online térben is élő tanár van jelen reggeltől estig és hétvégén is, ahol az anyanyelvi tanárok nemcsak a fizikai térben, hanem az online térben is jelen vannak a beszédórákon.

Visszatekintve az elmúlt 20 évre úgy látom, hogy tanulóink számára el tudtuk hozni azt az álmot, ami Szombathelyről indult, s mára már Európa-szerte ott vagyunk tanulóink otthonában!