Online német tanfolyam

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-03-21

Online német tanfolyam a Smile-ban

Hallottál már nyelviskolánk tanfolyamairól? Ha nem, akkor mindenképpen olvasd el, mert nálunk lazán és dinamikusan tudsz német nyelveket tanulni.A Smile-os online német tanfolyam merőben eltér, mint egy hagyományos német nyelvtanfolyam, mivel a Smile nyelviskolában a legmodernebb rendszerben tanulhatsz nyelvet! Ha anyanyelvi tanárokkal szeretnél tanulni németet úgy, hogy akár online tanfolyam esetén is  VALÓDI TANÁRRAL tanulnál, ráadásul a SAJÁT RITMUSODBAN haladnál, akkor gyere hozzánk német nyelvet tanulni. Fontos tudnod, hogy a céljaid eléréséhez egy MENTORT is biztosítunk, aki végigsegíti majd a feljlődésedet.  No de vessük kicsit górcső alá azt, hogy pontosan milyen egy Smile-os nyelviskolában német nyelvet tanulni.

Így vágj bele - online német tanfolyam

Az első és talán a legfontosabb dolog az az, hogy meghatározd a céljaidat. Ez azért elengedhetetlen, mert így mindig magad előtt fogod látni a célt, amely motiválni tud, ráadásul mindemellett a mentorunk is támogatni fog folyamatosan a fejlődésedben. Az, hogy milyen cél vezérel pontosan, azt könnyen meghatározhatod magadban. Ilyen cél lehet például egy német nyelvvizsga, egy németországi vagy ausztriai állás megpályázása, esetleg németekkel ismerkednél, stb. A lényeg, hogy pontosan legyen meghatározva az elérendő célod, így tudni fogjuk, hogy pontosan mit kell megtanulnod ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

Miután ezzel megvagy,  érdemes felmérni a jelenlegi német nyelvtudás szintedet, amelyben természetesen segítünk. Nem kell mást tenned, csak felvenni velünk a kapcsolatot és ügyfélszolgálatos kollegánkkal átbeszélitek a részleteket. Egy megbeszélt időpont keretében egy online nyelvi tetsztet kell kitöltened, majd utána megbeszéljük, hogy mit kell tenned azért, hogy elérhesd a célodat. Miután a fentiekkel megvagyunk, kapsz egy online órarendet, amelyet saját kedved szerint szerkeszthetsz. Ez az órarend hatalmas szabadságot fog adni neked a jövőben.

Nyelviskolánkban szabadon oszthatod be az idődet, vagyis akkor jössz online német tanfolyam ra, amikor csak szeretnél. Minden hozzád van igazítva, így bátran tervezhetsz velünk. 

Ilyen egy online német tanfolyam a Smile-ban

Az egyik legfontosabb, hogy az online német tanfolyamokon VALÓDI, sőőőőt sok esetben ANYANYELVI tanárral tanulhatsz német nyelvet.  Online térben ez egy óriási lehetőség, mivel végre nem letölthető tananyagokkal kell szenvedned, hanem egy olyan tanárral, akivel folyamatosan tudtok haladni. Ha kérdésed van hozzá, akkor azonnal megkapod a választ, segít mindenben. Igazából a Smile célja az volt, hogy a személyes tanulás előnyeit, tökéletesen átültesse online térbe.

 

Szuper gyakorlati órák várnak

Természetesen a gyakorlati órák is az online térben történnek. Az online német gyakorlati órákon nagyszerű feladatok várnak, amelyet biztosan, hogy élvezni fogsz. Különböző szituációs feladatok lesznek, mint például egy állásinterjú vagy egy egyszerű ismerkedés. Fontos, hogy tökéletesen felkészülj majd az élet adta szituációkra. Emellett lesznek játékos feladatok, beszélgetések, amelyek nagyszerűen fogják csiszolni a kiejtésedet. Segítünk abban is, hogy MERJ MEGSZÓLALNI németül, azaz egy jókora önbizalmat is kapsz tőlünk. A jövőben nem kell szoronganod majd attól, hogy most jó a németed vagy sem. Szóval, hogy ha valóban szeretnél megtanulni németül, akkor nálunk a helyed.

 

Nálunk NEM KÖTELEZŐ A HÁZI FELADAT 

Heti 2-3 alkalommal ha jössz online német tanfolyam ra, akkor az bőven elég ahhoz, hogy dinamikusan haladjunk a nyelvtanulásban. Azt is eldöntheted, hogy szeretnél e házi  feladatot kapni vagy sem. Ha úgy érzed, hogy nincsen szükséged házira és bőven elég az online német tanfolyamokon tanultak, akkor nem szükséges házit írnod. Ha pedig szerentél, akkor természetesen adunk:) Igazából ezt te döntöd el.

 

Nyelvvizsga garancia

Ha a kitűzütt célod például egy középfokú német nyelvvizsga, és azt szeretnéd, hogy felkészítsünk rá akkor kapsz tőlünk egy BÓNUSZ GARANCIÁT IS! Ez pedig a nyelvvizsga garancia. Ennek az a lényege, hogy ha hozzánk jártál német online nyelvtanfolyamra, viszont elsőre nem sikerül a nyelvvizsgád, akkor a pótvizsgára INGYEN felkészítünk. Azért azt fontos tudnod, hogy tanulóink 94%-a már az első nyelvvizsgát sikeresen zárja. De ha mégis felmerül egy ilyen kellemetlenség, akkor nyugodtan élhetsz a nyelvvizsga garanciával.