Online kezdő német nyelvtanfolyam

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-04-19

Online kezdő német nyelvtanfolyam a Smile-ban

Szeretnél végre megtanulni németül, devfőleg úgy, hogy a saját tempódban haladhassál? Ha kevés a szabadidőd és be vagy táblázva, akkor a Smile-os online kezdő német nyelvtafolyam tökéletes megoldás lesz a számodra, mivel nálunk az online nyelvórák hozzád fognak igazodni. El se tudod képzelni, hogy mennyi olyan szuper dolog van a Smile nyelviskolában, amely dinamikusan fogja segíteni a haladásodat a nyelvtanulásban. Fontos, hogy a személyes nyelvoktatás összes előnyét átemeltük az online térbe. Például az, hogy a kezdő német nyelvtanfolyam során VALÓDI TANÁRRAL tanulhatsz. IGEN EZ KOMOLY! És mindezt online. Ugyanolyan tanárral fogsz tanulni, mintha személyes a nyelviskolánkban lennél. A tanártól bármit kérdezhetsz, segít a kiejtésben, stb. Na de nézzük meg, hogy milyen titkokat rejteget még az online kezdő német nyelvtanfolyam a számodra.

Online kezdő német tanfolyam - ÉLŐ TANÁRRAL

Az egyik szempont, amiért tanulóink imádják nyelviskolánkat az azért, mert itt nem egy online tananyagot küldünk el neked emailben, hanem rendes online nyelvórákon vehetsz részt, ráadásul ezeket a kezdő német tanfolyam okat VALÓDI TANÁROK tartják. (megjegyzzük, hogy a többit is) Tanáraink különböző szituációs feladatokkal segítik a fejlődésedet, játékos feladatokkal teszik vidámmá az órákat, segítenek a kiejtésben és abban, hogy merj megszólalni németül. Ez egy nagyon fontos szempont, mivel sokan félnek megszólalni idegen nyelven. Nálunk könnyen le szokták a tanulók vetni a gátlásaikat és jó hangulatban fejlődünk folyamatosan. Ha bárhol elakadtál, akkor nyugodtan kérdezhetsz a tanártól. A nyelviskolánk célja az, hogy a személyes oktatás minden előnyét átültessük az online térbe is. Mind emellett biztosítunk számodra egy MENTORT, aki végigkíséri a fejlődésedet.

 

Imádni fogod gyakorlati óráinkat

Hidd el, hogy nem az számít, hogy nyelvtanilag minden klappoljon, hanem az a fontos, hogy merj megszólalni németül és a különböző szituációkban feltaláld magadat. Online kezdő német nyelvtanfolyam során rengeteg olyan gyakorlatot fogunk megnézni, amely az alap kommunikációhoz szükséged lesz. Abban biztosak vagyunk, hogy a tanfolyam végén már bátran meg fogsz szólalni németül. A gyakorlati órák nagyban hozzá járul ahhoz, hogy dinamikusan fejlődj nyelvtudásban.

Saját tempódban haladhatsz

Az egyik legjobb dolog nálunk az az, hogy a saját ritmusodban haladhatsz a német tanulásban. Te határozod meg azt, hogy mikor szeretnél jönni órára, mi pedig alkalmazkodunk hozzád. Tökéletesen meg marad a szabadságod, így nyugodtan tervezhetsz velünk akár hétvégén is. Ha dinamikusan szeretnél haladni, akkor gyere online németre sűrűbben, hogy ha lazább tempót választanál, akkor pedig ritkábban. Lesz egy online órarended, amelyet szerkeszthetsz.

Hogyan vágj bele a német nyelvtanulásba?

Már az egy pozitív jó dolog, hogy német nyelvet szeretnél tanulni. A nyelvtudás ma egy nagyon jó befektetés, mivel nyelvtudással számos új kapu fog megnyílni előtted és sok helyen a német nyelvtudás előnyt jelent. Ausztriai és német munkavállaláshoz pedig elengedhetetlen.

A célkitűzés a legfontosabb. Mindig határozd meg azt, hogy mit szeretnél elérni. Ilyen cél lehet a fent említett külföldi munkavállalás, diploma vagy csupán hobbi nyelvtanulás. Ha meg van a cél, akkor megmutatjuk neked, hogy pontosan mit kell megtanulnod ahhoz, hogy ezt elérd. Nem fogunk felesleges olyan dolgot tanulni, amire nincs szükséged. Csak azt, ami szükséges. Ha még bizonytalan vagy a dologban, akkor gyere el egy ingyenes bemutató órára, ahol közelebbről megismerheted a Smile nyelviskolát, online oktatásunkat. Vedd fel velünk a kapcsolatot itt: Kapcsolatfelvétel