Ilyen egy Smile-os spanyol nyelvtanfolyam

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-05-23

Egyáltalán miért jó spanyolt tanulni? - Spanyol nyelvtanfolyam

Smile-os spanyol nyelvtanfolyam jöhet?  IGEEEEEEN:) De még mielőtt belevágnánk, hogy miért érdemes jelentkezned Smile-os spanyol nyelvtanfolyamra, előtte pár dolgot azért érdemes tudnod.

Ma már nagyon sok cégnél elvárás az, hogy angol nyelven beszélj. Ugyan a német nyelv is fontos, de sok német tulajdonú cégnél is inkább az angolt kérik. (természetesen tisztelet a kivételnek). Hiába, az angol világnyelv. Szóval az elsődleges célod legyen az, hogy legyen egy jó angol nyelvtudásod, jó esetben angol nyelvvizsgád. A németet előrébb veheted az angollal szemben, de igazából az a legjobb, hogy ha mindkettőt beszéled. Ha kitűzött célod az, hogy ausztriában dolgozhass, akkor preferáld inkább a németet az angollal szemben, viszont ha itthon szeretnél elhelyezkedni, akkor a legtöbbször angolt fognak kérni.  Ez után érdemes egy "második" nyelvet választanod, amely lehet spanyol, olasz, kínai, orosz, stb. Az, hogy melyiket érdemes választani, az igazából a céljaidtól függnek.

A spanyol kiváló, hogy ha Spanyolországban vagy Latin Amerikában szeretnél élni, dolgozni. Emellett nagyon izgalmas nyelv. Ha úgy látod, hogy közelebbről is megismerkednél a spanyol nyelvvel és szívesen megtanulnád, akkor érdemes a spanyol nyelvtanfolyamunkra jelentkezned. Nézzük meg, hogy miért ígéretes a Smile nyelviskolában spanyolt tanulni!

TE ÍROD AZ ÓRARENDET - spanyol nyelvtanfolyam

Talán a legjobb dolog nálunk az az, hogy szabadon tanulhatsz spanyol nyelvet. Ez pontosan azt jelenti, hogy ha nálunk tanulsz nyelvet, akkor lesz egy online órarended, amelyet kedved szerint szerkeszthetsz. Akkor jössz órára, amikor szeretnél, mi pedig hozzád fogunk alkalmazkodni. Nagyszerű rendszert fejlesztettünk ki a számodra, hogy mindenre maradjon időd. Tudjuk, hogy kevés a szabadidőd és nem könnyű szabadidőt találni mindenre, de ez a szerkeszthető órarend a napi ritmusodhoz fog igazodni. Tök jól fogsz tudni vele tervezni és azt is megtudod határozni, hogy milyen tempóban haladj a nyelvtanulásban. Hogy ha intenzív fokozatra kapcsolsz, akkor érdemes sűrűbben jönni órákra. Ha pedig inkább lazábbra vennéd a figurát, akkor ritkábban járhatsz spanyol tanfolyamra.

SZEMÉLYRE SZABOTT LESZ A TANANYAG

Amit kimondottan imádni fogsz az az, hogy a Smile nyelviskolában csak azt fogod megtanulni a spanyol tanfolyamon, amire valóban szükséged lesz. Fel kell vázolnod nekünk a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni, majd a tanmenetet ehhez fogjuk igazítani. Ha már tanultál spanyolt, akkor előtte felmérjük a nyelvtudásodat és pontosan onnan fogjuk folytatni a tanulást. Ha esetleg szeretnél ismételni, akkor azt is szívesen átvesszük veled természetesen.