- Egész nap élő tanárral

- Akkor jössz amikor az időd engedi

- Nincs házifeladat

- Egyéni haladási tempó

+

sikeres tanuló

több mint

20 ÉVE

NYELVVIZSGA garancia

a közelben: Szombathely
és online bárhonnan

Smile nyelviskola

Angol nyelvoktatás | Német nyelvoktatás | Spanyol nyelvoktatás

"Az elfoglalt emberek nyelviskolája!"

A tanár külön

foglalkozik veled

Személyesen,

akár online

Időt tudsz

spórolni

Nincs

Házifeladat

Megvalósíthatod

a célokat

Nyelvvizsga

garancia

A Smile Nyelviskolában

TE vagy a legfontosabb!

Számunkra a fontos, hogy úgy tanuld meg az idegen nyelveket, hogy az:

- a lehető regrövidebb határidőn belül

- a saját időbeosztásod szerint

- nyelvvizsga garanciával

- akár otthonról akár

- tanfolyamteremben tanulva

Tanulói vélemények

Nyelviskolánkban…

Minden nap válthatsz az Online nyelvtanulás

s a Tantermi nyelvtanulás között!!

Mentortanároddal bármikor konzultálhatsz, ha kérdésed van, azonnal segítünk, hiszünk benne, hogy nyelvet tanulni lehet szabadon, a te időbeosztásod szerint.

Online nyelvtanfolyam

Egy az egyben a tanfolyamterem másolata

Az online térben is a tanár személyesen foglalkozik veled

A világ bármely részéről,a saját ütemedben

Rengeteg elő szóbeli gyakorlással

Tantermi nyelvtanulás

Szombathelyen

Akkor jössz órára, amikor az időd engedi

Az exlúzív tantermekben a saját tempdban haladsz

Nem csoportban, hanem a Te igényeidhez igazítva

ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvet sajátíthatod el nálunk

akár tanfolyamteremben, akár online, ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

CSOMAGOK

Csomagjaink személyre szabottak, hogy ne kelljen olyat tanulnod amit már tudsz

A Te személyes csomagodért kattints IDE

Van időm, intenzíven szeretnék tanulni!

Kevés időm van de használható tudásra van szükségem

Ha most eldöntötted, hogy tényleg megszerzed azt a nyelvtudást, amire szükséged van, akkor jó helyen jársz!

- Szuperintenzíven

- A tanár külön foglalkozik veled

- Nem kell csoportindulásra várnod

- Sok-sok beszéd és kommunikáció gyakorlás

- Anyanyelvi tanárok akik nagyon kedvesek és segítenek neked amikor csak kell

- Egyedülálló Smile módszerrel ami forradalmian új a piacon

Kezdd most és beszélj szabadon néhány hét vagy hónap múlva!

Csak rajtad áll,hogy mennyi időt szánsz rá! Vágj bele most!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót és hozzájárulok marketing célú megkeresésekhez.

Nincs sok időd de a nyelvtudás igazán jól jönne? Jó helyen jársz!

- A Smile forradalmian új módszerével pontosan azt tanulod,amire neked szükséged van azon a szinten ahol te tartasz

- Te választod ki,hogy mikor szeretnél órára jönni akár online akár a tanfolyamteremben

- A tanár külön foglalkozik veled

- Nyelvvizsga garancia vagy munkavállalásra felkészítő órák és bárhol a világon hasznosítható nyelvtudást kapsz

- A saját időbeosztásod szerint

- Egyedülálló Smile módszerrel ami forradalmian új a piacon

Kezdd most,ne halogasd tovább, a nyelvtudás hamarabb lesz a birtokodban, mint azt most gondolnád!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót és hozzájárulok marketing célú megkeresésekhez.

Válaszd ki az egyéni ütemterved!

MÉRD FEL A NYELVTUDÁSOD!

Miért fontos a szintfelmérő?

Hogy feleslegesen ne vesztegess időt arra amit már tudsz! Szintfelmérő kitöltése után személyre szabottan közösen tudjuk összeállítani az órarended.

MEGNÉZEM MIT TUDOK

Tanulj akár velünk a tanteremben akár bárhonnan a világból.
Az eredményt azonnal megkapod, a kitöltés pedig átlagosan egy percet vesz igénybe.

PÁR GONDOLAT NYELVISKOLÁNKRÓL

Nyelvvizsga garancia

Biztosítsd be magad! Ha elsőre nem sikerül a nyelvvizsgád a következő alkalomra díjmentesen felkészítnk! Mivel a vizsgák 94% százalékban elsőre sikeresek - nincs mitől tartanod! A feltételekről érdeklődj most!

Egyedülálló tanulást segítő szoftver, hogy gyorsabb legyen a haladásod.

Egy teljesen személyre szabott online rendszerben tanulhatsz,ami ÚJ a piacon és személyesen hozzád alakítottuk! Minden egy helyen,teljesen kezdő szinttől a határ a csillagos ég! Bármilyen szintre fel tudunk készíteni anyanyelvi tanárainkkal,külföldön képzett specialistáinkkal és a folyamatos haladásod nyomon követésével!

Ilyen egy online angol tanfolyam a Smile-ban!

Hol találsz minket?

9700 Szombathely, Király utca 16. 1/1

szombathely@smilenyelviskola.hu

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Használható spanyol nyelvtudás


"Régóta szeretem a spanyol nyelvet, így egyértelműen a Smile nyelviskolát választottam, hogy el tudjam jobban sajátítani. Úgy érzem, itt sokat fejlődök és a spanyol nyelvtanfolyam remek hangulatban telik, illete abszolút rugalmasan lehet rajtuk résztvenni. Emellett hálás vagyok a sok motivàciòért a tanuláshoz."

Sikeres angol nyelvvizsga


"Számomra nagyon fontos szempont volt a rugalmas és kötetlen időbeosztás, hogy munka mellett is legyen elegendő időm elsajátítani az angol nyelv szépségeit,ezért választottam a Smile nyelviskolát, ahol minden lehetőséget biztosítottak, hogy felkészüljek a középfokú nyelvvizsgára. 1, 5 hónap tanulás után egyre magabiztosabbnak érzem magam illetve a szóbeli órákat imádom a legjobban mert nevetés nélkül egy óra sem telik el! Az angol nyelvvizsga felkészítő nagyon hasznos volt a számomra."

Sikeres angol nyelvvizsga


"Februárban kezdtem a Smile-ban járni angol nyelvtanfolyamra. Nekem nagyon bevált ez a rendszer, hogy saját magam osztom be az órarendem, és a hét minden napján van lehetőségem tanulni. A Smile online rendszere nagyon jól van felépítve, alapos magyarázat, nagyon jó feladatok. Kiemelném a tanárok odafigyelését a diákokra. Bátran lehet kérdezni bármit. Gyakorlati és tantermi órák is egyaránt hasznosak, hiszen az egyiken gyakorlod a tanult nyelvet, ami segít abban, hogy bátrabban beszélj. Tantermi órán pedig a nyelvtani szerkezeteket megismerheted, bővítheted a szókincsed. Most már mondhatom, hogy nem állok messze a nyelvvizsgától."

Sikeres német nyelvvizsga


"Áron vagyok és teljesen kezdőként álltam neki német nyelvet tanulni. Az akkori célom egy alapfokú nyelvvizsga volt, melyet a terveknek megfelelően sikerült is teljesítenem. Először kezdő német nyelvtanfolyam órákra jártam, de most már a középfokú német nyelvvizsgára készülök, amihez a Smile Nyelviskola tanulási módszerei és oktatói minden segítséget megadnak. Próbáljátok ki Ti is!"

Használható angol nyelvtudás


"A Smile-os online angol tanfolyam nagyon szuper. Én is a tanulók csapatát erősítem melyben nagyon kreatív és tanulni vágyó embereket ismerhettem meg! A gyakorlati órákat szeretem a legjobban melynek köszönhetően egymást segítve is tudunk haladni a célunk érdekében. Mindemellett hatalmas sikerként élem meg, hogy pár lecke múlva már a középszintű anyag elsajátításán fogok dolgozni."

Használható német nyelvtudás


"Vasárnap vadásztatás után vendég vadászok jöttek be hozzánk St. Pöltenből, hogy megnézzék a trófeáikat. Én épp a kislányommal mesét néztem a nappaliban, amikor hallottam, hogy szükségük van tolmácsolásra. Nagy meglepődésemre mindent sikerült megértenem és sokkal gördülékenyebben ment a beszélgetés is, mint eddig valaha. A férjem is büszkén nézte és hallgatta, hogy mennyit sikerült fejlődnöm ez alatt a kevés idő alatt a Smile nyelviskolának és a fantasztikus nyelvtanárainak köszönhetően! Végre büszkének érezhettem magam és ezt nagyon köszönöm Nektek!! Brigi"

Használható angol nyelvtudás


"Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy az angol vagy a német nyelv áll e hozzám közelebb. Középiskolai éveim alatt mindkettőt tanultam, így ez sem segített a választásban. Családi tradíciót követve, hivatásos katona szeretnék lenni. Ebben a szakmában elengedhetetlen az angol nyelv használata, így az angolra esett a választás. Nyár elején úgy döntöttem szeretném elkezdeni rendszeresebben is tanulni a nyelvet, melyhez minden segítséget megkapok a Smile Nyelviskolában! Nagyon hasznos volt a nyári angol tanfolyam."

Használható angol nyelvtudás


"Nekem nagyon tetszett, hogy én dönthettem el, hogy mikor és kihez szeretnék órákat felvenni, és saját tempómban tudtam haladni. Mindenki nagyon pozitív és motivált volt az órákon. A tankönyveket is nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam. Mindemellett úgy érzem, hogy egy jól felépített rendszerben készülhettem. A gyakorlati órákon fejleszthettem a szókincsemet, illetve a kifejező készségemet is. Sikerült az elmúlt hónapban az osztályozó vizsgámat ötösre letenni."

Használható német nyelvtudás


"Sziasztok, Orsolya vagyok! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el a Smile nyelviskolánál a tanfolyamot. Nagyon szeretem és úgy érzem, hogy már 2 hónap alatt is fejlődtem. Kint élek Németországban és most már kint is szeretnék maradni és azért döntöttem úgy, hogy akkor belevágok jobban a német nyelv elsajátításába így elkezdtem egy online német tanfolyamot."

Sikeres német nyelvvizsga


"Egy évvel ezelőtt kezdtem a Smile nyelviskolában tanulni. Azért választottam a Smile-t, mert egy ideig külföldön éltem, és az időeltolódás miatt fontos volt, hogy rugalmasan, magamnak állíthassam össze az órarendemet és ez itt egyszerűen megoldható volt. A tanáraim kedvessége és türelme segítségével nemrég elérhettem célomat és a kezemben foghatom a német szakmai középfokú nyelvvizsgámat. Köszönöm szépen a Smile-nak az összes támogatást!"

Használható német nyelvtudás


"Januárban jelentkeztem a Smile Nyelviskolába, az alapoktól kezdtem a német nyelv tanulását. A tanfolyamon online veszek részt, én oszthatom be az időmet, rugalmasan tudom az órákat felvenni. A tanárok segítőkészek, bátran kérdezhetek Tőlük, legyen az a nyelvvel kapcsolatos vagy technikai kérdés. Legnagyobb sikerem, hogy merek beszélni német anyanyelvű emberekkel. A Smile Nyelviskolában a gyakorlati órák során, ahol egymással beszélgetünk a tanult nyelven, sok bátorságot ad számomra, hogy az elsajátított tudást merjem használni. A Mentorom segítségével könnyedén készülök fel a szóbeli feladatokra. Szívből ajánlom Mindenkinek és köszönöm, hogy a Smile csapatot megismerhettem!😊"

Használható spanyol nyelvtudás


"Spanyol online tanfolyamra jelentkeztem a Smile nyelviskolánál. Kifejezetten örömteli, hogy a távolság nem akadàly a oktatásban, az órákon a saját tempómban tudok haladni, a feladatokon keresztül pedig könnyedén tanulom a nyelvet. Szívből ajánlom mindenkinek."