94/501-762

MIBEN MÁS A SMILE?

Miben más a Smile?

Először is mindig azt szoktuk mondani, hogy mindent amit az iskolai nyelvoktatásról tudtál, azt a Smile Nyelviskolában felejtsd el.

 

Z
Nincs tábla
Z
Nincsenek szigorú tanárok
Z
Nincs házi feladat
Z
Nincs verejtékezés a padban, mert nem tudod a választ
Z
Nincs kötött időbeosztás
Z
Nincsenek fehér falak és unalmas órák
Z
Nincs felelés
Z
Nincsenek fénymásolt, innen-onnan összeszedett anyagok sem

Mi az ami van ehelyett?

 

 

Ez nagyon tetszik, írok nektek most, hogy kérjem a részleteket!

=
Kötetlen időbeosztás. Megmondod, hogy mikor szeretnél órára jönni és akkor jöhetsz, amikor a te időd engedi.
=
Ezt főleg iskolások, munka mellett tanulók, műszakos rendben dolgozók imádják!
=
Van egy tökéletesre fejlesztett nyelvtanulási rendszer. Tudod, hogy pontosan mi a szinted, amikor elkezded. Azt is, hogy mennyi idő alatt pontosan milyen szintre fogsz eljutni.
=

Imádnivaló, gyakorlatias és rendszerezett tankönyvből tanulsz.

=
Szombathelyen a központi iskolában és minden Smile városban angol nyelvvizsga, német nyelvvizsga felkészítés : nyelvvizsga garanciával
=
Egy olyan nyelvtanulási szisztémát kapsz, ami minden segítséget megad neked ahhoz, hogy elérd amit szeretnél, akkor is, ha eddig nem sikerült.
=
Dolgoznod kell majd érte, de ezt egy olyan környezetben teheted meg, ahol a kint a bent és minden nap minden órájában azon dolgozunk, hogy mosollyal az arcodon érkezz és távozz az óráidról.Emiatt is választják tanulóink Szombathelyen az központi iskolában és minden Smile városban angol magántanár,német magántanár és spanyol magántanár helyett a Smile Nyelviskolát!
=
Mindhárom tagozatunkon anyanyelvű tanároktól tanulhatsz, angolon, németen és spanyolon is.
=
Ha most még tartasz az anyanyelvű óráktól, ne aggódj, magyar anyanyelvű tanároktól is tudsz tanulni!Hisz az angol tanulás a német tanulás és a spanyol tanulás része a sok-sok kommunkáció!Szombathelyen az Központi iskolánkban és minden Smile városban egyaránt!
=
A Smile-ban nagyon széles a nyitva tartás. Órára reggel 8 és este 8 között tudsz jönni és hétvégén: szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk! Ez egyedülálló és azok számára tökéletes, akik tényleg nagyon nehezen tervezik az idejüket.
=
Van egy mentorrendszer, lesz egy tanárod, aki személyesen neked segít majd és végigköveti a haladásod, bármikor fordulhatsz hozzá extra segítségért a kötetlen angol tanfolyam,a kötetlen német tanfolyam és a kötetlen spanyol tanfolyam keretében

Ez nagyon tetszik, írok nektek most, hogy kérjem a részleteket!

=
Nyelvvizsga garanciát kapsz, ami azt jelenti, hogy ha elmész vizsgázni és nem sikerül elsőre, akkor 2 hónapig díjmentesen tanítunk. Általában 92%-ban elsőre megszerzik a Smile-osok a nyelvvizsgát, így ez a garancia egy biztonsági háló neked, hogy biztosan sikerülni fog.
=
A beiratkozáskor személyre szabottan beszélgetünk veled, hogy pontosan egy olyan tanmenetet kapj, ami neked megfelelő! Időben, pénzben és intenzitásban. Nincsenek sablonok, senki nem egyforma. Lehet, hogy te tudsz jönni minden nap, egyben be tudod fizetni a tanfolyamot és csak 2 hónapod van. De az is lehet, hogy egy év alatt szeretnéd megcsinálni, részletekben fizetnél és hetente csak kétszer tudsz jönni.
=
Különböző minden tanulónk, minden élethelyzet és minden korábbi tapasztalat a nyelvtanulás terén. Ezért mi minden egyes tanulónknak személyre szabottan állítjuk össze a tanmenetet, hogy pontosan azt tanuld, amire neked szükséged van!
=
A Smile nem egy hagyományos iskola. Közösséget építünk, rendezvények vannak, ahova két havonta sok szeretettel várunk! Szoktunk menni bowlingozni, pizzázni, sportolni. Ez a Smile-os életérzés, imádjuk a tanulóinkat!
=
Profi tanároktól tanulsz majd, akiktől bármikor kérdezhetsz és ezt nem fogod cikinek érezni, mert ők széles mosollyal az arcukon fognak neked válaszolni! Nem lesz egy megrovó pillantás sem, hogy „ezt már tanultuk ám…”. A Smile Nyelviskolában ilyen sosem fogsz tapasztalni.
=
Ha még nem jártál nálunk, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat, foglalj egy időpontot és kezdd el a nyelvtanulást amikor neked kényelmes!
=
Dolgoznod kell majd érte, de ezt egy olyan környezetben teheted meg, ahol a kint a bent és minden nap minden órájában azon dolgozunk, hogy mosollyal az arcodon érkezz és távozz az óráidról.
=
Mindhárom tagozatunkon anyanyelvű tanároktól tanulhatsz, angolon, németen és spanyolon is.
=
Ha most még tartasz az anyanyelvű óráktól, ne aggódj, magyar anyanyelvű tanároktól is tudsz tanulni.
=
Nagyon sok tanulónk van, ezért érdemes időben lefoglalni a helyeket, de három épületben és több mint 30 munkatárssal igyekszünk mindenkinek helyet biztosítani az év minden szakában!

Kötetlen időbeosztás,nyelvvizsga garancia,18 éves tapasztalat! Kezdd el még ma a tanulást!
Várunk nagyon sok szeretettel!

Ez nagyon tetszik, írok nektek most, hogy kérjem a részleteket!

Telefonálj most!

+36 94 501 762

Ügyfélszolgálati nyitva tartás:

H-P:  9-18-ig
Szo: 8-12-ig
V.: zárva

Tanfolyami nyitva tartás:

H-P:  8:00 – 20:00-ig
Szo: 8:00-14:00-ig
V.: 8:00-14:00-ig