94/501-762

Jól tudjátok, mennyire imádjuk a munkánkat, de ez persze Nektek köszönhető! Miattatok érdemes csinálni, és nagy élmény minden egyes új tanuló, aki csatlakozik hozzánk.  Mindegyikőtök egy külön történet számunkra, hisz más-más emberek vagytok.

Igaz, mindegyikőtök a nyelvtanulás miatt keres fel minket, de mindegyikőtök fejében más van- és mi ezért nagyon hálásak vagyunk, mert ettől színesek a mi mindennapjaink!

Rengeteg örömteli pillanatot okoztok nekünk.

Lapul pár vicces sztori a tarsolyunkban az elmúlt 19 évből, hadd osszuk most meg veletek! A gyakorlati órák, a gyerekek kreativitása mindig megmosolyogtat minket!

“Egyszer arra kértem a tanítványaimat, írjanak egy fogalmazást az ételekről.

Kedvenc kaják, mit eszel, mit nem, szóval amit akarnak, csak kreatívan.Az egyik diákom pedig azt írta, I like eating snakes (Szeretek kígyót enni). Gondoltam, micsoda világlátott gyerek, meg is kérdeztem, mikor evett kígyóhúst. Mondja, hogy soha, de úgy hallotta finom.

És hogy akkor miért is írta? Mert rosszul betűzte, hogy snacks.”

“Az egyik órámon  észrevettem az egyik tanulóm (kislány) nagyban elmerülve rajzolgat.

Megkérdeztem tőle, hogy hogy halad, hogy mennek a dolgok, mire ő így reagált: Do you want to build a snowman? (Csak egy icipici hó kell)”

“Szavakat kérdeztem ki az egyik tanítványomtól. A napernyőt kérdeztem, erre ez a válasz érkezett: sunbrella. Köpni nyelni nem tudtam, hogy ez most, mi, annyit kérdeztem: ez, hogy jött ki?-Hát ha az esernyő umbrella, gondoltam a napernyő sunbrella.” Zseniális!!

“ Zene, hobbik témakörét gyakoroltuk a kommunikációs órán, mikor megkérdezte az egyik kissrác, hogy melyik az én generációm zenéje. Mondtam neki, hogy a Queen, az LGT, az AC/DC, a Metro, meg ilyesmik. Annyit mondott csak:hm.

Megkérdeztem, miért, csak nem fiatalabbnak gondolt? Erre ő: nem, igazándiból Mozartra számítottam.-Kössssz.”

“ Megkértem egy kisfiút, hogy ne nyalja meg a pénzt.

Sokkolódva láttam, hogy egy százas közelít a nyelvéhez-Mire ő meglepődve kérdezi miért.Mondom mert, koszos,csomó bacilus meg mittudomén mi, meg amúgy édes istenem fujj. Erre ő szugerálja a százast, majd rám néz: akkor ezért mondjuk, hogy mocskosan gazdag? :D”