Online angol tanfolyam | Nyelvtanulás saját tempóban

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-03-10

Online angol tanfolyam | Nyelvtanulás saját tempóban

Kényelmesen és dinamikusan tanulnál otthonról angol nyelvet?  Az interneten rengeteg online angol tanfolyam közül válogathatsz, de a legtöbbjük közül a Smile nyelviskola rendszere kiemelkedik, mivel nyelviskolánk számos szuper dologgal segíti a fejlődésedet. Olyan lehetőségeid lesznek, mint például az, hogy saját tempóban haladhatsz a nyelvtanulásban vagy élő tanárral tanulhatsz online angol tanfolyamokon vagy mondjuk a nyelvvizsga garancia. De ez még messze nem minden, de már ezek alapvetően is elősegítik a GYORSABB fejlődésedet. De még ne menjünk ennyire előre, először inkább nézzük meg, hogy, hogyan érdemes belevágni egyáltalán a nyelvtanulásba. Milyen dolgokra kell figyelni és hogyan érdemes haladni. Nézzük akkor!

 

Elhatározás és célok

Mindennek az alapja a célkitűzés. Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a céljaidat (pl. nyelvvizsga vagy külföldi munkalehetőség), első körben el kell magadban határozni azt, hogy mit szeretnél pontosan elérni. Vajon milyen célok vezérelnek?  Ilyen cél lehet egy nyelvvizsga, külföldre költözés, új munkahelyi pozíció, ismerkedés külföldiekkel, stb. (ide sorolhatjuk még azt is, hogy csak hobbiból tanulsz nyelvet.) Ha meg van a célod, akkor már csak az odavezető utat kell megtalálnod és végigjárnod. A cél pontos meghatározása azért nagyon fontos, mert ez alapján fogjuk összeállítani a tantervedet. Ezen az úton fogunk téged segíten, hogy könnyen és lazán elérhesd a céljaidat. A Smile-ban csak azt fogod megtanulni amire VALÓBAN szükséged van, felesleges dolgokkal nem fogunk fárasztani:). Meglátod, hogy a nyelvtanulás nem is olyan rossz dolog, sőt még élvezni is fogod.. Egy biztos, hogy folyamatosan támogatunk abban, hogy a céljaidat megvalósítsd.

Szóval akkor először is határozd meg a céljaidat, majd utána nézzük meg, hogy hol tartasz jelenleg a nyelvtanulásban.

Nézz csak bele, hogy milyen nálunk egy online angol nyelvtanfolyam!

https://www.youtube.com/watch?v=kekusyvo2K8

 

Első lépés -  Felmérjük a szintedet

Ahhoz, hogy elindulj az úton, először is tudnunk kell, hogy jelenleg milyen nyelvtudással rendelkezel.  Erre van egy nagyon egyszerű módszer, még pedig a szintfelmérő tesztünk. Miután felvettük a kapcsolatot veled, lesz egy szintfelmérő teszt, amelyet ki kell töltened, majd utána tudjuk megnézni, hogy milyen nyelvtudás kell még ahhoz, hogy elérjük a céljaidat.  Fontos, hogy a Smile-os online angol tanfolyam során kizárólag csak azt fogod megtanulni, amire valóban szükséged lesz a céjaid megvalósításához. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy felmérjük a jelenlegi tudásszintedet, elmondod nekünk, hogy pontosan mit szeretnél elérni,  majd a céljaid eléréséhez igazítjuk a tananyag menetét. Ha úgy érzed, hogy készen állsz, akkor egy előzetes szintfelmérő tesztet is kitölthetsz, amit megtalálsz a weboldalunkon. Töltsd ki és küldd el nekünk, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.  Itt vannak a szintfelmérő  tesztjeink: https://smilenyelviskola.hu/szintfelmero-teszt 

 

Saját tempóban haladhatsz - Online angol tanfolyam

Millió dolgod van a héten és nem tudod, hogy hogyan iktasd be az online angol tanfolyam okat a hétre? Erre van egy tök jó megoldásunk. Tudjuk, hogy nehéz időt szakítani különböző dolgokra, de az egyik legnagyobb aduászunk az, hogy nálunk úgy haladhatsz a nyelvtanulásban, ahogy csak szeretnél. A Smile-ban nagyszerűen megmarad a szabadságod, illetve az idődet úgy osztod be, ahogy neked kényelmes. Ez a következőképpen néz ki.

Smile-os online angol tanfolyam során TE HATÁROZOD MEG, hogy mikor szeretnél jönni online angol tanfolyamra, mi pedig igazodunk hozzád. Lesz egy könnyen használható ONLINE ÓRARENDED, amelyet kedved szerint szerkeszthetsz és úgy osztod be ahogy szeretnéd. Meglátod, hogy tök szuper az, amikor megmarad a szabadságod, és a nyelvtanulás mellett az ügyeidet is könnyebben tudod majd intézni. Simán mehetsz műkörmöshöz, haverjaiddal bulizgatni, diákmunkára. A lényeg, hogy a Smile-os online angol tanfolyam tervezhető legyen. Ha nagyon be vagy táblázva a hétköznapokra, akkor hétvégén is tudsz jönni angol online órára.

Csak azt fogjuk megtanítani neked, amire VALÓBAN szükséged van

Az egyik legszuperebb dolog a nyelvsulinkban az az, hogy személyre szabott tananyagot fogsz kapni. Nem fogunk  olyan dolgokat megtanítani, amire a céljaid eléréséhez nincs szükséged. Csak azt fogod elsajátítani, amire valóban szükséged van. Célzottan állítjuk össze neked a tananyagot és nyugodtan a saját ritmusodban haladhatsz az angol nyelvtanulásban.

Jelentkezz itt online nyelvtanfolyamra! Online nyelvtanfolyam

Valódi tanárral tanulhatsz - Online angol tanfolyam

Smile-os online angol óra során VALÓDI, sok esetben anyanyelvi tanárral tanulhatsz angolt. Ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy a beszédkészségedet tökéletesre fejleszd, illetve a tanár segítse a haladásodat. Az anyanyelvi tanár szinte tökéletesre fejleszti a beszédkészségedet. Felejtsd el az online letölthető anyagokat, inkább valódi tanárral tanulj és haladj dinamikusan a nyelvtanulásban. 

Ha valahol megakadtál vagy nem megfelelő a kiejtésed, akkor online tanárunk egyből segíteni fog neked. Nem kell azon gondolkoznod, hogy most jó a kiejtésed vagy sem...

Nálunk alap a jófej tanár

Online angol tanfolyamokon az is fontos szempont, hogy jól érezd magadat, ne pedig görcsösen vegyél részt az oktatáson. Olyan tanárokkal várunk, akik veszik a poént és lazák. Természetesen ez nem egy a tanulás róvására, csak szeretnénk jó hangulatot teremteni.. Egyszóval jó hangulatban telnek el a nyelvóráink.

Nyelvvizsga garanciát biztosítunk

A Smile nyelviskolában van egy nagyszerű lehetőség, ez pedig a nyelvvizsga garancia. Ez pontosan azt jelenti, hogy ha elsőre nem sikerül a nyelvvizsgád, akkor utána ingyenesen felkészítünk a következőre. Azért megnyugtatunk, hogy a tanulóink 94%-a sikeres nyelvvizsgát szokott tenni, de ha mégis valami baj történik, akkor bátran élhetsz a nyelvvizsga garanciával. Ha az online angol tanfolyam során szorgalmas vagy, akkor nagyon nagy baj nem érhet.

 

A Smile-ban MENTOROD is lesz

Tudjuk, hogy a céljaid eléréséhez sok kitartás szükséges. Vannak napok amikor picit elveszítjük a hitünket, stb. Ilyenkor nagyszerűen jön egy támogatás, egy olyan MENTOR aki végigkíséri a fejlődésedet, aki tartja benned a hitet, aki segít, hogy ha valamire szükséged van. Nos ezt is biztosítjuk a számodra, hogy online angol óráidon zökkenőmentesen fejlődhessél.

 

Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul?

Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés a tanulóinktól. Erre azért nehéz pontos választ adni, mert minden tanuló más és más. Ha a nulláról kezdesz, akkor pár hónap múlva már könnyedén megszólalhatsz angolul. Nem kell azon izgulnod, hogy most nyelvtanilag helyes amit mondasz, hanem az, hogy legyen önbizalmad megszólalni angolul. Valószínűleg az alaptudásod már bőven elegendő ahhoz, hogy társalogj angolul, csupán még nem győzted le a belső szorongásodat. Ezért vannak a gyakorlati óráink, ahol a beszédkészségedet és a kommunikációdat fejlesszük.

Ha a célod a nyelvvizsga, akkor arra fel kell készülnünk. Az, hogy mennyi idő után tudsz elmenni nyelvvizsgázni, az nagyban függ attól, hogy milyen intenzíven szeretnél haladni az angollal. Külön nyelvvizsga felkészítőinkről itt olvashatsz: Angol nyelvvizsga felkészítő

Mikor tudsz jönni online angol órára?

Online angol oktatás hétköznapokon 9-20 óráig, hétvégén pedig 8-18 óráig.
Ha szeretnéd elkezdeni a nyelvtanulást, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk! Kapcsolatfelvétel