Spanyol kezdőknek - Tanulj a Smile-ban

Szerző: Smile Nyelviskola | 2022-06-13

Spanyol kezdőknek - Tanulj egyéni haladási ütemben

Már régóta törted a fejedet azon, hogy végre megtanulj spanyolul? Akkor gyere és ismerd meg a déli világ, nyelvi szépségét. ”Spanyol kezdőknek” Online vagy személyes képzésünk rugalmas és maximálisan a TE IDŐBESZOTÁSODHOZ igazított, amely hozzá segít, hogy szabadon tanulhas és a szabadidőd megmaradjon. Órarendedet te saját magad alakítod, mi pedig alkalmazkodunk hozzád.

A Smile nyelviskolában kényelmesen és rugalmasan tudsz tanulni spanyolt, ráadásul közelebbről is megismerheted a spanyol kultúrát is, mely színes világot fog eléd tárni. Betekintést fogsz nyerni egy olyan világba, amely elvarázsol, és nyelvtudásodat kamatoztatni fogod tudni nyári utazások alkalmával ahol elengedhetetlen, ezen nyelv ismerete.

Hogyan vágj bele a spanyol nyelvtanulásba?

Ha kezdő spanyolra jelentkezel, akkor valószínűleg nem tanultál még spanyolt. Nos, a dolog úgy néz ki, hogy először is felvázolod nekünk, hogy pontosan mit szeretnél elérni a nyelvtudásoddal, majd ehhez fogjuk igazítani a tanmenetedet. Lehetsz kezdő, vagy akár már haladó szinten ugyanúgy biztosítjuk számodra a szabad órarend kialakítását és lehetőséged nyílik szabadon beosztani óráidat, és a saját tempódban tudsz haladni. Ha gondolod akár heti kettő, de lehet öt órád is, magad döntheted el, hogy milyen ütemben sajátítod el a nyelvtanulást. Még egy fontos, hogy céljaid felvázolásakor beszéld meg velünk, hogy későbbi munkalehetőség gyanánt szeretnél tanulni, vagy esetleg hobbiból vágsz bele a spanyolba vagy szimplán egy kellemes nyarat szeretnél eltölteni valamelyik spanyol nyelvterületen. Segítünk álmaid megvalósításában, a könnyed szabadabb tanulásban, melyet saját igényeidhez alakítasz, így könnyedén fogsz tudni helyt állni bármi is legyen a cél.

Online vagy személyesen tanulnál - Spanyol kezdőknek

Részt vehetsz személyes oktatásokon, Szombathelyen, Sopronban vagy Győrben, de erről telefonon érdeklődj, kérlek. Ha online szeretnél tanulni spanyolt, akkor van egy nagyon jó hírünk! Az online spanyol nyelvoktatásokon is lesznek gyakorlati óráid, ahol a beszédkészségedet fejlesztjük, illetve valódi tanárral haladhatsz! A tanár mindenben fog segíteni neked, például ha kérdésed van vagy ha elakadtál valamiben. Pár hónap és már bátran fogsz megszólalni spanyolul. A non plusz ultra az az, hogy akár  anyanyelvi tanárral is tanulhatsz, mely még nagyobb segítség lesz számodra a megfelelő szókiejtés miatt. A fejlődésed során egy Mentort is biztosítunk a számodra, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a fejlődésedet. Egyszóval nálunk könnyen megvalósíthatod a céljaidat, amiben segítünk.

Nálunk nincs házifeladat

Sokan nem szeretik a házifeladatot, ezért az oktatásokat úgy építettük fel, hogy ne kelljen kötelezően házi feladatot írnod.  Természetesen, hogy ha mégis szeretnél házit kapni, akkor szívesen adunk otthoni gyakorló feladatokat, a választás itt is a te kezedben van, ezt is igazán te irányíthatod, tervezheted.

Ne feledd érted vagyunk, neked segítünk

  " Spanyol kezdőknek " képzéseinken, tehát ugyanúgy, mint a többi oktatásunkon a megszokott módon a haladási ütemedet saját magad alakítod, így lehetőséged van akár intenzív tempóban is tanulni. Rohanó mindennapjainkban így igazán fellélegezhetsz, élvezheted a tanulást, kötöttségek nélkül, ahol te határozod meg az ütemet. Spanyol nyelv ismeretével élvezni fogod a beszélgetéseket, megismerheted a spanyol kultúrát. Gondolj bele 😊, hogy nyaralni készültök a családdal vagy a barátaiddal egy kicsi déli spanyol városkába vagy akár az egyik nagyvárosba (például a gyönyörűszép Barcelonában), hogy az milyen jó lesz. Boldogsággal fog eltölteni, hogy ezt a szép és dallamos csengésű nyelvet választottad, és már nem fog nehézséget okozni a társalgás a külföldiekkel…ez az igazi siker. Ehhez mi nyújtjuk neked a segítséget, a rugalmasságot, és minden lehetőséget, hogy könnyedén elsajátíthasd, és elmerülhess a nyelv szépségében.

Tervezhető és biztonságot és tudást adunk a sikerhez

Smile nyelviskola - A személyes oktatás minden előnyét élvezheted online térben, teljes mértékben tervezhető, a szabadidőd megmarad, könnyen beiktatható a mindennapjaidba, illetve lehetőséged nyílik anyanyelvi tanárral egy személyesebb és lazább nyelvtanulásra. Nem automatizált tanítással, hanem valódi kedves oktatókkal haladhatsz egy új nyelv elsajátítása felé.

Nyelvvizsga garancia – Spanyol kezdőknek

Ha a kitűzött célod a spanyol nyelvvizsga, akkor természetesen felkészítünk rá. Ha első nekifutásra a nyelvvizsga sikertelen, nem engedjük el kezedet és biztosítjuk számodra a második felkészítést díjmentesen! De jó szívvel említjük, hogy tanulóink többnyire sikeres vizsgával zárják képzéseinket.

A legfontosabb, hogy a céljaidat megvalósítsd, és ezt segítünk neked elérni. Írj nekünk emailt és ismerd meg közelebbről a Smile nyelviskolát és máris tettél egy lépést a céljaid irányába. Jelentkezz spanyol kezdő tanfolyamunkra! Vedd fel velünk a kapcsolatot itt: KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha esetleg angolt szeretnél tanulni, akkor kattints ide: angol nyelvtanfolyam