Neked mi jut eszedbe a változásról?

Szerző: Amanda | 2020-12-02

Nézzük meg a szó valódi jelentését: "Mássá alakulás, amikor egy személy, élőlény, dolog fokozatosan módosul új tulajdonságok, sajátságok szerzésével vagy a régiek elvesztésével." vagy "Körülmények mássá válása; állapot, helyzet, személyek teljes cserélődése."

Szóval a változás, ez olyan szó a számomra, ami rengeteg kiaknázatlan lehetőséggel bír.
Gondoltál már így erre a szóra? Foglalkoztatott már eddig az, hogy ennek mennyi pozitív hatása lehet és van is?
Elgondolkodtató 
A mai Világ tele van változásokkal, és e miatt tele van lehetőségekkel is.


Szóval próbáld ennek a jelenségnek minden olyan oldalát megnézni, ami felfelé visz. Csak ez számít, ami épít.

Mitől félsz? A változástól? Ha ez bekövetkezik, akkor mindig egy új kezdet halad felénk, amiből a legtöbbet kell kihoznunk. Hiszem azt, ha egy változás áll be az életben, az nem véletlenül történik. Hisz, hogyan is lehetne így ...  nincsenek véletlenek. Ilyenkor kap mindenki egy új lehetőséget!  arra, hogy boldog legyen, arra hogy kihozza magából a legtöbbet vagy még annál is többet, és hogy feszegesse a határait, hogy szárnyra kapjon.

Szóval ne félj! Vágj bele! Pozitív gondolatokkal áraszd el magad, mert ha belül bekövetkezik a változás, az kívül is megmutatkozik.


Mi a Smile-ban hiszünk ebben.
Hiszen mi is változtunk, persze minden eddigi jó megléte mellett. Fejlődj! Tanulj online úgy, hogy közben élő tanárral vagy mindvégig, aki folyamatosan segít neked :)
Higgy benne, hogy a változás benned kezdődik el! Hozz ki a helyzetből a legtöbbet! Tanulj angolt, németet, spanyolt úgy, hogy Te osztod be az idődet, hogy Te írod az órarendet és nincs házi feladat.


Tanulj profiktól, akiknek elég élettapasztalata van ahhoz, hogy a jó irányba mozdítson, és érd el úgy a célod, hogy mindig ott áll mögötted a Mentorod, aki segít, ha rögös az út! És hol találkozhatsz velünk személyesen is? Szombathely, Győr és Sopron vár titeket, azért, hogy veled együtt változzunk egy magasabb cél felé.


A tanfolyamaink rád szabottak és nálunk TE vagy a fontos és nem a körülmények :)
Várunk ;)
Változz és Nyerj ;)
Amanda