Minden fejben dől el???🤔

Szerző: Amanda | 2020-12-02

Hát igen... ez egy igazán jó téma manapság, ebben a helyzetben! De tényleg így van ez? Minden a fejünkben dől el? És mi van a környezetünkkel?
Ha körülnézünk mint látunk? És mit láttunk ezelőtt, mikor még kisgyerekek voltunk?
Igazán jó téma ez :) hiszen, ha megkérdeznénk most egy gyereket, hogy látja a Világot, akkor mit mondana? Én megkérdeztem a kis drága keresztlányom, aki 5 éves és tudjátok hogy mit mondott?!
"Keresztanyu játsszunk!" - ő foglalkozik vajon azzal, hogy mi van körülötte?! PERSZE, hogy nem :D miért is kéne?

Ebben a rohanó Világban, egyszerűen mi felnőttek elfelejtünk játszani! Pedig a játék nagyon értékes! Játssz!!! Az életet csak úgy tudjuk élvezni, ha azt igazán akarjuk! Azt csinálod amit igazán szeretnél? NEM!!! MIÉRT??? Na ez az ami igazán fejben dől el! Tudod, igen is játszani kell!

Próbáld úgy élni az életed, mintha játék lenne! Csak próbáld ki! Ne vegyél mindent olyan komolyan! Amikor mindent  a szívemre veszek, akkor soha az életben nem lehetek boldog és szabad! Pedig az ember arra született, hogy boldog legyen, hiszen ezt keressünk mi nap mint nap... a szürke hétköznapokban igen ki kell ereszteni szárnyainkat és tudnunk kell azt, hogy ha valami problémával kell szembe néznünk per pillanat, az egy pillanatnyi állapot és elmúlik :)

Próbáljunk meg élni, annak ellenére, amit súg nekünk a környezetünk! Merj szembeszállni vele és meglátod, hogy megéled a csodákat. Ezeket a gondolatokat, ha magadénak érzed akkor vidd magaddal és egyszerűen csak játssz :) és meglátod, hogy minden pozitív irányba fog fordulni :)

Így van nálunk a Smile Nyelviskolában is :) mi játszunk, és tudod mit?!

Megtanítunk rá téged is. Hogy mivel is? Azzal, hogy kellő szabadságot biztosítunk neked, hogy te írod az órarendetet és hogy szárnyra kapj biztosítunk arról is, hogy ne csak jó munkahelyed legyen, de bárhol a Világban boldogulj egy biztos nyelvtudással :) angol, német, spanyol??

Te mit választanál ... és ha mindent :D ezt is megteheted, mert itt szabad vagy :)

Szombathely, Sopron, Győr, Zalaegerszeg vagy bárhol a Világban??? Mindegy!!! Itt ez is a te döntésed, és tudod minden a fejedben dől el! Nem másban! A Tiédben ;)
Házi feladat?? Mit az? Itt nincs, itt csak TE számítasz és a TE CÉLOD! Magadnak felelj meg és ne másnak, főleg ne a Világnak! Azért szép az élet, mert olyan színes, amilyenre TE kiszínezed :)

És ha véletlenül levennéd a szárnyaid, mi visszaadjuk rád, azért hogy tudd, hogy TE egyedi és tökéletes vagy  

Amanda