94/501-762

Spanyol

Spanyol tanfolyam

Miben is tudunk segíteni?

Kezdőtől akár a felsőfokig a nyelvtanulásban, oktatunk üzleti nyelveket és felkészítünk a nyelvvizsgára is.

Miért is vagyunk olyan hatékonyak?

Módszereink teljesen eltérnek a közoktatásban megszokottaktól, így azok is könnyen tanulnak velünk, akik eddig akadályokba ütköztek a nyelvtanulás során.

Mindig is érdekelt miért van fordított kérdőjel a spanyol mondatok elején? A véredben van a reggaeton ritmusa, de nem érted a szövegeket? Kipróbálnád az eredeti paellat és a sangriát, de a spanyol szókincsed kimerül abban, hogy Hola? Vagy csak szükséged van egy második nyelvvizsgára, de kitör a frász a német nyelvtől?

Mi tudjuk, hogy érd el!Kötetlen időbeosztás,nyelvvizsga garancia,18 éves tapasztalat!

Nincs időd még otthon is tanulni?

Nálunk nincs házi feladat. Így akár diák vagy, akár kisgyermekes anyuka, az otthoni teendőidet zavartalanul folytathatod a nyelvórák mellett.

Fontos számodra a kiejtés, a naprakész, aktív nyelvtudás?

Ebben segíthet neked anyanyelvi tanárunk, aki Peruból érkezett.

Megismernéd a kultúrát, az országot is nemcsak a nyelvet?

Rendszeresen szervezünk spanyol esteket, tánc és kulturális délutánokat, ahol megismerkedhetsz közelebbről is a mediterrán hangulattal és életszemlélettel.

Más ütemben haladnál, mint az átlag?

Velünk erre is van lehetőség. Legyen gyorsabb, vagy lassabb a saját tempód, mi ennek megfelelően segítünk neked a tanulásban.

Mindezt mennyi idő alatt?

Egy év után sikeres középfokú nyelvvizsgát tehetsz akár kezdő szintről, heti két alkalom tanulás után.

Nincs kedved az angolhoz, vagy a némethez , és olyan nyelvet tanulnál, amit sokan beszélnek?

Tudtad, hogy a spanyol a negyedik legtöbbek által beszélt nyelv a világon? Ez a dallamos, pergő nyelv nagy segítséged lehet akár a munkád, akár az utazásaid során. De szabadidős tevékenységnek sem utolsó, ha kikapcsolódásra vágysz!
Mindannyiótokat várunk szeretettel! Családok, barátok, eltérő generációk tanulnak nálunk. Szóval ha Nagyid örök vágya volt, hogy nyelvet tanuljon, vagy sehova nem mész a legjobb barátod nélkül, hozd magaddal őt is. Közös élménnyé tehetitek a nyelvtanulást, és mint minden más, együtt ez is könnyebb!
Semmi gond, mi garanciát vállalunk a munkánkért! Ha nem sikerülne elsőre a nyelvvizsgád- ami valljukbe, a legjobbakkal is megeshet- ingyenesen ismételheted meg a felkészítő tanfolyamunkat.
A nap bármely szakában, akár hétvégén is. A kötetlen órarendnek hála Te döntöd el, mikor jönnél hozzánk tanulni. Minden nap nyitva vagyunk reggel 8.00-tol este 20.00-ig és még szombat-vasárnap délelőtt is!

Telefonálj most!

+36 94 501 762

Ügyfélszolgálati nyitva tartás:

H-P:  9-18-ig
Szo: 8-12-ig
V.: zárva

Tanfolyami nyitva tartás:

H-P:  8:00 – 20:00-ig
Szo: 8:00-14:00-ig
V.: 8:00-14:00-ig

Vagy kérdezz üzenetben ide kattintva és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!