94/501-762

 

Szeretnéd hasznosan tölteni a nyarat? Esetleg nyelvvizsgáznál is még idén? Akkor van egy tuti ajánlatunk! Olvass tovább a részletekért!!

 

Legyél dolgozó felnőtt, vagy még suliban gürcölő diák, a nyár egyaránt a strandolás és a tengerparti nyaralások körül forog Neked is. Nincs is jobb, mikor az ember a felforrt testét a Földközi-tenger hűs partjain pihenteti, de hát mégsem költözhetünk oda három hónapra.

A fennmaradó időt viszont befektetheted nálunk a legjobb helyre, magadba! A nyelvtudás mindig hasznos, mindegy milyen életkorban vagy élethelyzetben vagy épp. Legyél lelkes kisiskolás, jövőre érettségiző gimnazista, vagy épp egy céltudatos felnőtt, mi elkísérünk a nyelvvizsgáig, és tovább. Ha ilyen céljaid vannak, mindenképp vedd igénybe a most kedvezményesen foglalható nyári csomagunkat!

Mivel egész évben nyitva vagyunk, nálunk nyáron is folytatódik az oktatás. Ráadásként ha most lefoglalod, kedvezményesen vehetsz részt a nyári tanfolyamainkon. Ragadjátok meg a lehetőséget! Egy jó jó strandolás mindennap felüdít, de előtte vagy utána simán belefér némi angol vagy német tanulás. A szombathelyi iskolánkba beiratkozók pedig még spanyolul is tanulhatnak, és egy kis mediterrán hangulat kinek ne dobná fel a nyarát?! Ha jól bánsz az időddel, idén egyszerre lehetsz egész nyáron a strandon és közelebb kerülsz a nyelvvizsgához is!


Mi a Smile-ban végig kísérünk a nyelvvizsgáig vezető utadon. Legelőször egy nyelvtanulás specialista kollégánk beszélget veled a céljaidról, az eddigi nyelvismeretedről, majd közösen kitaláljátok, hogyan jutsz el oda. Miután megkezded az óráidat, a specialista és egy tanár végig segítik és figyelik a haladásod, így véletlenül sem marad vakfoltod a nyelvtanulásban. A  nyári rendszeres óralátogatással októberre már zsebedben lehet a nyelvvizsga, vagy akár jövő évi nyelvi érettségi!!


Hogy elérd, nincs más teendőd, csak hívd az ügyfélszolgálatunkat és foglald le a Nyári Csomagunkat! Mindenki nyáron akar tanulni, így már most égnek a vonalaink. Főleg, hogy most MÁJUS 16-IG kedvezményesen foglalható a Nyári Csomag.

Ha nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, hívd a (94) 501 762 telefonszámot és foglald le most!!