94/501-762

Kedves Olvasó 🙂

A mai napot ki szeretném használni egy olyan témára, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresek legyünk az élet bármely területén.

 

Ez a “dolog”, amit úgy hívunk, hogy CÉL sokban segít abban, hogy mindig, bármilyen nehézség ellenére, kitartsunk és eljussunk odáig, ahová szerettünk volna.

 

Nem mindig, azaz általában sohasem a cél a legnagyobb hajtóerő, sohasem a célból tanul az ember, hanem az odáig elvezető út, ami nagyon fontos lesz a számunkra és abból a tudásból, tapasztalatból leszünk mindig okosabbak, nagyobbak, illetve ebből gyarapszunk.

 

A cél, mindig is nagyon fontos volt életünk során. Amikor még picik voltunk 🙂 annyira el akartuk érni, azt hogy ne csúszva-mászva érjünk oda ahhoz a játékhoz, ami a szívünknek a legfontosabb volt, hanem az volt a célunk, hogy elsétáljunk odáig, amikor ezt megcsináltuk és boldogsággal töltött nem csak minket el, hanem a körülöttünk lévőket is, utána új célt kerestünk, mert amikor elérjük ezt, minden esetben felszabadít minket és egy olyan energialöketet vagy adrenalint biztosít, hogy újra és újra szükségünk van rá, mert ez az érzés utánozhatatlan 🙂 szóval kisgyermek korunktól motivál minket.

 

Ebben a helyzetben még jobban ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy elérjük azt, amiért küzdöttünk eddig, illetve kitartsunk a mellett, hogy jöhet bármi, mi megcsináljuk 🙂

 

Persze a célok változhatnak idővel, de a közvetett, rövid illetve középtávú célok nem igazán szoktak, pont azért nem, mert valami miatt ebbe belevágtunk, illetve ezt el kell érnünk, hogy az élethelyzetünk változzon és mi is fejlődni tudjunk ez által.

 

Anno is voltak járványok, háborúk és sok más is, de ez nem tántorított el senkit sem abban, hogy igen is harcoljon az álmaiért és a céljaiért, sőt ez csak egy újabb akadály, amit át kell törnünk, le kell győznünk annak érdekében, hogy a végén elégedettek és boldogok legyünk.

 

Merítsünk hát ebből erőt és tartsunk ki minden mellett, ami számunkra fontos, ami számunkra tudást ad, ami a mi fejlődésünket biztosítja, mert van jövő és ezt az időt, amit most úgymond kaptunk, töltsük el hasznosan és építkezzünk bátran az érdekében, hogy amikor eljön az a nap, amikor újra beindulnak a fogaskerekek, mi elsőként menjünk és profitálni tudjunk ebből a helyzetből az élet bármelyik területén.

 

Ha MOST nem adod fel, akkor sohasem fogod, mert ez egy olyan érzést fog neked a végén adni, amit nem fogsz tudni megmagyarázni és nem fogod tudni elengedni sem.

 

Most tanulj és most fejlődj, ne holnap, ne holnapután, mert amid most van, az pedig az IDŐ, visszahozhatatlan lesz.

 

Fejleszd magad most, hogy örülhess holnap. Ne várj! Kezdjünk együtt egy csodálatos új életet a mostani helyzet után, de ezt csak úgy érheted el, ha nem adod fel, kitartasz, küzdesz és mész előre!

 

Nyelvtudásra mindig szüksége volt, van és lesz is az embernek. A tudást nem lehet elvenni és az ehhez vezető utat sem!

 

Fejlődj velünk!

www.smilenyelviskola.hu

Amanda