94/501-762

Gyere, ünnepelj velünk idén! Szedd elő a kedvenc jelmezed, porold le a táncos cipőd, és készítsd fel magad egy fergeteges farsangi bulira a Smile-ban!

Az ember felnőttként egy csomó dolgot hiányol a gyerekkorából: az ebéd utáni alvást, a nyári szünetet, a nyugodalmas karácsonyt, de legfőképp azt, hogy jelmezt ölthessen. Ha megfigyeled, sokkal több halloween buli van felnőtteknek, mint gyerekeknek!

Szerencsére itt a farsang, úgyhogy van egy újabb jó alkalmunk, hogy elővegyük a maszkokat és köpenyeket, kifényesítsük a övcsatokat. Akad köztünk, aki nagyon ügyesen maga varrja a jelmezét, de maradjunk annyiban, hogy legtöbbünk keresési előzményei között a varrás nélküli jelmezek szerepel manapság a leggyakrabban.

Ezt az évet kihívásokkal, kalandokkal telire tervezzük, nemcsak magunknak, de Neked is!

Akár egy nyelvvizsga, vagy a nyelvtudás az, amit akarsz csatlakozz hozzánk és menni fog! Elszántak vagyunk és legyőzünk minden akadályt, és ehhez kerestünk passzoló témát.

Sejtheted már, mi is lett az idei bulink témája: egy markonyi kívülálló, aki a különleges képességeivel állandóan megmentik Marvel Univerzumot – vagyis reméljük, hogy megint megmentik, ez majd idén kiderül.

Mindegy, hogy Tony Stark bőrébe bújnál, vagy előtörne belőled végre Hulk, bulizz velünk!

Persze, az sem gond, ha nem kapott el a beöltözési láz: nincs dress code, mi szívesen látunk a kedvenc farmeredben is.

Fontosnak tartjuk, hogy megismerhesd a tanáraidat az órákon kívül is, hiszen ők is emberek.

Sőt, nagyon érdekes, vicces emberek, akikkel az ilyen eseményeken személyesebb kapcsolatokat tudsz építeni, plusz közösen játszani és bulizni.

Minden második hónapban szervezünk egy-egy eseményt, ahol lehetőséged van erre.

Persze nem csak azért, mert odavagyunk a bulizásért: fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy nyelvtudást, de egy közösségi élményt is szerezz nálunk.

Imádjuk a csapatot, akivel dolgozunk nap mint nap, és szeretnénk, hogy megismerd azokat az embereket is, akik nem ülnek ott veled az órákon, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeres legyen a Te Smile-élményed.

Ezek a “háttér-tündérek” csak ezeken az eseményeken láthatóak, ne hagyd ki a különleges lehetőséget!

És persze, azt is szeretnénk, ha a többiekkel is megismerkednél, mert a tanfolyamaink tele vannak szuper egyéniségekkel.

Ezért is találtunk ki olyan programokat, amik biztosítják a hangulatot és a csapat élményt.

Közös élő társasozás, ahol három csapattársaddal kell átverekedned magad a játék izgalmasabbnál izgalmasabb mezőin!

A nyertes csapat tagjai pedig értékes nyereményekben részesülnek. De ha Te a csendes-ülős programokat kedveled jobban, akkor se aggódj, neked is tartogatunk jó pár dolgot!

Lesz kutyabemutató Nóri kolléganőnkkel, készíthetsz farsangi álarcot, majd kiválasztjuk a nyelviskola legjobban öltözött szuperhősét is!

Öltözz te is Bosszúállónak, és legyél Te az első!

A nyereményekért és a további részletekért kattints a Facebook eseményünkre!

Fotó forrás: 24.hu