94/501-762

Volt már részed olyan oktatási rendszerben való tanulásban, ahol elégedetlen voltál? Nem volt semmi, ami motivál?

 

Hát igen… a legtöbb sajnos ilyen. Mi is ilyen rendszerben nevelkedtünk. Általános probléma a közoktatásban és sok más oktatási formában, ahol a tanuló egyszerűen “megutálja” az adott tárgyat, nyelvet, mert teljesítménykényszer alatt van, lemarad vagy akármit mond az nem jóóóó…

 

Igen, de ne hagyd magad! Ne hagyd ezt! Egyszerűen hiszel annak, amit ott mondanak rólad és egész életedben nem fogsz merni??? NEM! UGYE NEM!?

 

Próbálj ki valami mást 🙂 Nagyon fontos az, hogy úgy haladj, ahogy az neked a legkényelmesebb, a saját tempódban. Mindannyian mások vagyunk, tehát a haladásunk is más. Valaki könnyebben, valaki nehezebben tanul. Ez teljesen normális és így van rendjén. Különleges vagy! És ezt vedd komolyan. Így ÉLJ és ne máshogy. Építs az erősségeidre és légy mindig Önmagad. Így olyan energiákat bocsájtasz ki, hogy mások is így fogják gondolni.

 

Időbeosztás? De hát mikor? Munka, gyerek, tanulás… ha egyszer belekóstolsz, nem lesz kérdés a mikor, mert akarod és egy nemesebb cél vezérel, mint az idő 🙂 vedd befektetésnek.

 

Ha valaki azt mondja, ezt te nem tudod, soha nem fogod megtanulni … honnan tudja? miért mondja? Magadnak bizonyíts ne másnak! Ne hallgass csak a TE belső hangodra, mert az lesz a helyes utad!

 

Ha elkezded így élni az Életed, hidd el, hogy a saját magadról alkotott képed is meg fog változni. De tudod mit, ne higgy nekem! Próbáld ki és higgy magadnak 🙂 TE, TE vagy ezt ez értéket, ezt a különlegességet értékeld!

 

Légy mindig motivált, ha nem találsz motivációt, ne légy rest segítséget kérni, mert igen is a CÉL nagyon sokat hozzátesz az emberhez és így tudsz elérni bármit, amit szeretnél.

 

De szerintem próbáld is ki ezt egy idegen nyelv tanulása kapcsán 🙂 a tudást nem veszik el és nagyon fontos a mai Világban ez.

 

A tanulóink tele vannak motivációval, célokkal és elégedettek. Hogy miért? Mert megtanítunk örömmel tanulni, megtanítunk, hogyan legyél mindig motivált és segítünk a céljaid elérésében 🙂 erre mérget vehetsz 😉

 

Próbáld ki és vidd sikerre magad! Álmodj és valósítsd is meg 🙂

 

egy elégedett tanár tollából – Amanda