Nyár :)

Szerző: Amanda | 2021-07-22

Kedves Olvasó!

 

Itt a nyár közepén, ebben a nagy hőségben is gondolnunk kell a jövőnkre.

Miközben mindenféle kósza hírrel tömik a fejünket és mi a nyaraláson majszoljuk a fagyit, elgondolkozunk sokszor azon, hogy hogyan tovább ...

Lehet épp nem az álommeló, amit éppen végzünk vagy jön a gyerek felvételije jövőre, esetleg elkalandozunk azon is, hogy milyen lenne az élet külföldön, minden esetre munka terén biztos.

Érdemes egy kicsit elgondolkozni, hogy mibe fektetjük a pénzünket ... felújítunk, nyaralunk, esetleg tanulunk ?! Hát igen, mindenképp olyanba kell, amit utána kamatoztatni is tudunk és azt nagyon jól tudjuk, hogy a tudást nem veszik el tőlünk sohasem. 

De mit is tanuljunk? Képezzem magam a munkámban? Még egy szakma vagy diploma? Nyelvet tanuljak?

Mindenesetre idegen nyelv tanulásán mindenképp el kell gondolkodnunk. Legyen szó angolról, németről, spanyolról, bármikor jól jöhet a nyelvtudás. Nézzük is, hogy miért? Diploma? Ha valami újat szeretnénk tanulni, akkor nyelvvizsgára is szükségünk lesz. Feljebbjutási lehetőség? Itt is bizonyára szükség lesz a használható nyelvtudásra. Külföldi munka? Netán élet? Hát itt pedig alapfeltétel, hogy beszéljem az adott célnyelvet.

De hogy is kezdjek hozzá?! Nincs elég időm rá? A Smile Nyelviskolában ez nem akadály, hiszen kötetlen időbeosztás mellett tudsz idegen nyelveket megtanulni, úgy hogy közben profi tanárok oktatnak, akik tanultak vagy éltek külföldön, vagy anyanyelvűek. A nyelvtanulás mindig a legjobb befektetés! Ne habozz és váltsd velünk valóra az álmaid :)

Bárhonnan, bármikor tudsz velünk tanulni és mindig tudsz csatlakozni hozzánk!

Várunk sok szeretettel!

Smile Csapat