94/501-762

Tegnap beszélgettünk Mery-vel spanyol tanárunkkal, aki egyenesen Peru-ból érkezett hozzánk. Az órái mindig nagyon jó hangulatban telnek, csak úgy, mint angolon és németen a Smile-ban! Mery a spanyol tagozatról mesél most nektek.

Kíváncsi vagy rá te is?


A Smile Nyelviskolában tanfolyami órák mellett a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk. A gyakorlati órákon csak beszélgetünk!

A spanyolon ezeken az órákon a tanulóink azt élvezik a legjobban, hogy a spanyol élet mindennapi szokásait, hagyományait Mery belecsempészi az órákba, így szinte mindenki úgy érezheti, mintha tényleg Spanyolországban lenne. Ezek mindig nagyon hangos és jókedvű órákat eredményeznek és sokkal gyorsabb tanulást tesz lehetővé, hiszen mindenki számára érdekes témák kerülnek előtérbe. Erre mindig nagyon figyelünk, hisz a Smile-ban a küldetésünk, hogy mosolyogva, stressztől mentesen tanuljanak a tanulóink angolul, németül és spanyolul!


Ha te is elgondolkoztál most a spanyol nyelvtanuláson akkor kérlek olvasd el mit üzen neked Mery:

Bátran vágj bele a spanyolba, főleg ha már egy idegennyelvet beszélsz, mert nagyon hamar eléred azt a szintet, ahol igazán élvezetessé válik számodra a tanulás ezzel a módszerrel.

MIÉRT IS VAGYUNK OLYAN HATÉKONYAK?

A Smile módszer teljesen eltér a közoktatásban megszokottaktól, így azok is könnyen tanulnak velünk, akik eddig akadályokba ütköztek a nyelvtanulás során.

NINCS IDŐD MÉG OTTHON IS TANULNI?

Nálunk nincs házi feladat. Így akár diák vagy, akár kisgyermekes anyuka, az otthoni teendőidet zavartalanul folytathatod a nyelvórák mellett.

NINCS KEDVED AZ ANGOLHOZ, VAGY A NÉMETHEZ , ÉS OLYAN NYELVET TANULNÁL, AMIT SOKAN BESZÉLNEK?

Tudtad, hogy a spanyol a negyedik legtöbbek által beszélt nyelv a világon? Ez a dallamos, pergő nyelv nagy segítséged lehet akár a munkád, akár az utazásaid során. De szabadidős tevékenységnek sem utolsó, ha kikapcsolódásra vágysz!


Vedd fel velünk a kapcsolatot most és akár már holnap kezdhetsz is Mery-nél, hisz a Smile-ban nem kell csoportindulásra várnod! Küldj egy e-mail-t most és visszahívunk a részletekkel!