94/501-762

Angol

Angol tanfolyam

Miben is lehetünk a segítségedre?

Kezdőtől akár a felsőfokig a nyelvtanulásban, oktatunk üzleti nyelveket és felkészítünk a nyelvvizsgára is.

Miért is vagyunk olyan hatékonyak?

Módszereink teljesen eltérnek a közoktatásban megszokottaktól, így azok is könnyen tanulnak velünk, akik eddig akadályokba ütköztek a nyelvtanulás során.

Kellene egy nyelvvizsga? Vagy beutaznád a világot, de hiányzik a nyelvtudás? Külföldi ügyfelekkel tárgyalnál ? Vagy szimplán csak unod felirattal nézni a legújabb sorozatokat?

Bármelyik is a gondod, mi segítünk megoldani! Kötetlen időbeosztás,nyelvvizsga garancia,18 éves tapasztalat!

Nincs időd még otthon is tanulni?

Nálunk nincs házi feladat. Így akár diák vagy, akár kisgyermekes anyuka, az otthoni teendőidet zavartalanul folytathatod a nyelvórák után.

Fontos számodra a kiejtés, a naprakész, aktív nyelvtudás?

Ebben segíthet nekünk két anyanyelvi tanárunk, akik már tíz éve erősítik csapatunkat.

Mikor tudsz jönni hozzánk?

A nap bármely szakában, akár hétvégén is. A kötetlen órarendnek hála Te döntöd el, mikor jönnél hozzánk tanulni. Minden nap nyitva vagyunk reggel 8.00-tol este 20.00-ig és még szombat-vasárnap délelőtt is!

Más ütemben haladnál, mint az átlag?

Velünk erre is van lehetőség. Legyen gyorsabb, vagy lassabb a saját tempód, mi ennek megfelelően segítünk neked a tanulásban.

És hogy mennyire vagyunk hatékonyak?

Nagyon! Tanulóink 92%-a sikeres nyelvvizsgát tesz első alkalommal.
Mindannyiótokat várunk szeretettel! Családok, barátok, eltérő generációk tanulnak nálunk. Szóval ha Nagyid örök vágya volt, hogy nyelvet tanuljon, vagy sehova nem mész a legjobb barátod nélkül, hozd magaddal őt is. Közös élménnyé tehetitek a nyelvtanulást, és mint minden más, együtt ez is könnyebb!
Semmi gond, mi garanciát vállalunk a munkánkért! Ha nem sikerülne elsőre a nyelvvizsgád- ami valljukbe, a legjobbakkal is megeshet- ingyenesen ismételheted meg a felkészítő tanfolyamunkat.

Ha pedig belejössz a nyelvtanulásba, nálunk folytathatod! Sok diákunk a sikeres középfokú nyelvvizsga után felsőfokú nyelvvizsgát is tesz.

A nap bármely szakában, akár hétvégén is. A kötetlen órarendnek hála Te döntöd el, mikor jönnél hozzánk tanulni. Minden nap nyitva vagyunk reggel 8.00-tol este 20.00-ig és még szombat-vasárnap délelőtt is!

Telefonálj most!

+36 94 501 762

Ügyfélszolgálati nyitva tartás:

H-P:  9-18-ig
Szo: 8-12-ig
V.: zárva

Tanfolyami nyitva tartás:

H-P:  8:00 – 20:00-ig
Szo: 8:00-14:00-ig
V.: 8:00-14:00-ig

Vagy kérdezz üzenetben ide kattintva és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!