94/501-762

Nem is olyan rég, januárba rajtolt a legújabb tanfolyamunk a 30napangol. Lecsúsztál róla? Pedig fergeteges volt!  Semmi gond, szerencsére mi imádunk nyelvet oktatni, és mivel ennyien kértétek, újra elindítottuk! Lezárult az első hónap, kisorsoltuk a floridai repjegyet, sőt, azóta valami teljesen új pattant ki a fejünkből. De először lássuk pontosan, mi is az a 30napangol!

Elég beszédes nevet adtunk ennek a tanfolyamnak, szóval igen: 30 napon át tanulhatsz angolul. Juhéééé-mondod Te, aki már esetleg beszélsz is valamennyit angolul, vagy most is éppen a Smile Nyelviskolába jársz, de jó lenne még otthon pluszban a gyakorlás, amikor éjszaka nincs nyitva a suli:)

Ha ebben magadra ismertél, akkor ezt tényleg Neked találtuk ki!  Ezt a programot pont a Smile-os tanfolyamod kiegészítéseként terveztük meg: nincs tankönyv, nincs terem, nincs nyelvtan. És igen, ez egy valós gyakorlati angol program, ami elérhető a számodra is, nemcsak Csodaországban.

30napangol.hu

30 nap angol kezdő, középhaladó vagy haladó szinten

30 napon át mindössze napi 10 perc gyakorlás, és nem okoz majd gondot angolul megszólalni! Elfelejtetted már, amit még a középsuliban tanultál? Vagy csak szörnyen bizonytalan vagy? Semmi gond! A  napi videókban feliratok segítenek majd, és hidd el, a 30 nap elteltével szükséged sem lesz rájuk! Nem kell egyedül megtenned ezt a rémisztő utat: Shawn Mossing személyében igazi segítségre találsz.

Shawn Floridában él, és együttes erővel hoztuk létre ezt a szuper programot, ami nyelviskolánk egyedi oktatási módszerén alapszik. Ez az online oktatóanyag segít neked, hogy az otthonodból tanulj hatékonyan angolul. Rövid időnek tűnhet ez az egy hónap, és még kevesebbnek a napi 10 perc. De ahogy a mondás tartja, okosan dolgozz, ne sokat!

Ez a  csomag jóval több egy szimpla nyelvkurzusnál. Nemcsak az angolodat hozzuk fel egy hónap alatt, nemcsak magabiztosabban kommunikálsz majd, de olyan háttérinfókat, sztorikat tudhatsz meg az Egyesült Államokról, amit csak az ismer, aki ott él, mint Shawn. Tehát ha már elégedett vagy angoloddal, de oda vagy mindenért, ami Amerika, akkor is megéri hisz: 1. gyakorolni sosem árt 2. első kézből ismerheted meg, milyen az Államok polgárának lenni.

Ez a program lehet életed legjobb befektetése!

never stop learning

Soha ne hagyd abba a tanulást!

Szánd ránk ezt a  30 napot és megváltoztatjuk az életed! Hogy miben? Ha nehezen, bizonytalanul, vagy sehogy sem beszélsz angolul, 30 nap múlva magabiztosan és határozottan fogsz.

Ez egy igazi zero to hero sztori. Ez az angol kifejezés azt jelenti, mikor valaki, aki valamiben nem épp a legjobb kiváló lesz. Neked is tetszene mi? Ennyi év csend után végre te kérhetnél magadnak enni a külföldi nyaraláson, végre te válaszolhatnál az angol órán és végre meglenne az a szóbeli nyelvvizsga! Tökéletes kiegészítője a Smile-os tanfolyamoknak, ha már most is hozzánk jársz, de ha nem, akkor egy tökéletes belépő lehet az angolozás világába! Na érdekel? Akkor kattints, mert most még bevezető áron csaphatsz le rá!

További információkért kövesd a 30napangolt a Facebookon vagy instan!

https://www.facebook.com/30napangol/

https://30napangol.hu/

@30napangol