94/501-762

Mi eddig oda vagyunk 2019-ért! És Te?

Még csak három hét telt el belőle, de máris annyi szuper dolog történt! Rengetegen jöttök most, mert az idei érettségire készültök, a júniusi nyelvvizsga a cél vagy egy nagy utazás van kilátásban a nyárra!

Szuperhatékony tanfolyamokat indítottunk,  a cél a kommunikáció és, hogy garanciával legyen meg a nyelvvizsgád!

Most a legújabb és egyben legmenőbb nálunk a január 1-jén kezdődő 30 nap angol, amire hamarosan ismét tudsz jelentkezni.

Rengetegen csatlakoztak az online gyakorlati programunkhoz decemberben, és nagyon nagy az örömünk, mert odavannak érte.

Ez a beszédcentrikus angol tanfolyam minden nap egy könnyed, mégis hatékony segítség, ha szeretnél  magabiztosan megszólalni angolul.

Ha tervezel idén külföldi utat, vagy ha idén végre terveznél külföldi utat, gyere, gyakorolj Orsival és Shawnnal!

Ragadni fog rád  a nyelv, és a nyáron már magabiztosan kérheted a fagyit a tengerparton.

30 napon át napi tíz percben kapod az új anyagot, és ehhez ki se kell mozdulnod a kellemes, meleg otthonodból.

Nem csatlakoztál, és most ébredtél rá, mit is hagysz ki? Semmi gond, mert nemsokára újra feliratkozhatsz nálunk erre az egyedi lehetőségre!

Ehhez kövest a 30napangol Insta oldalát!

Úgy érzed ez Neked kevés, és a nyelvvizsgára gyúrnál inkább?

Válaszd ki a lakóhelyedhez legközelebbi Smile nyelviskolát -igen, jól olvasod, hiszen már öt városban is járhatsz az óráinkra- és iratkozz be az egyik szuper tanfolyamunka!

Nálunk te szabod meg mikor jársz órákra, a saját tempódban haladhatsz és még a házi feladat mellett sem kell görnyedned otthon.

Sőt, mi garanciát vállalunk a munkánkért, így ha hozzánk jársz tanfolyamra, és nem sikerül a nyelvvizsgád, utánna két hónapig ingyenesen látogathatod az óráinkat.

Gondolhatod, hogy hány embernek sikerül elsőre így, ha ilyen nagyba merünk fogadni! (Naná, szinte mindenkinek!)

Most januárban pedig nagy kedvezménnyel tudsz beiratkozni hozzánk, akár nyelvvizsgát szeretnél, akár a külföldi munka a cél.

Persze, ha csak a megtanulnál egy nyelvet -mondjuk úgy, hobbiból- akkor is keress minket bátran!

Nálunk kis létszámú csoportokban tanulhatsz-mégis önállóan. És hogy ez miért is zseniális?

Oktatóink bármikor segítenek, magyaráznak, javítanak, amikor szükséged van rá, emelett önállóan haladhatsz, ahogy a Te tanulási tempódnak megfelel.

Mégsem olyan, mint egy magántanárnál, hiszen nemcsak Te ülsz ott, nemcsak Téged vizslat egy tanári szempár, és módszerünk pedig fényévekkel hatékonyabb. (Legalábbis a tanulóink nagy százaléka először magántanárnál probálkozott és utána döntött úgy, hogy ennél hatékonyabb megoldást választ, a döntést rád bízzuk!)

A poroszos, biflázós oktatás  helyett nálunk interaktív, mondern módszerekkel találkozhatsz, egy vidám és fiatalos környezetben.

Tanulási specialistáink segítenek kiválasztani a megfelelő a tanfolyamot, és közösen kitalálják a számodra leghatékonyabb ütemtervet.

A Smile-módszernek köszönhetően nem kell attól rettegned, hogy valaki ügyesebb az órákon, vagy jobban halad, mint Te.

Akár szóbeli, akár írásbeli feladatban akadsz el az oktatód Neked személyesen segít, és addig gyakoroljátok, amíg nem érzed magadének a tudást.

Látod, a lehetőség adott! Neked kell eldöntened, akarsz-e idén nyárra hasznos nyelvtudást! Fél év múlva nyelvvizsga, vagy új munka külföldön? Nem gond, ha a Smile-nál keresed a megoldást!